• Lavrov a mai provocat indignare înainte cu remarci despre Hitler.
  • În mai anul trecut, el a spus că liderul nazist a avut sânge evreiesc”.
  • El a stârnit atunci proteste furioase din partea Israelului.

Ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, a declarat miercuri că Statele Unite au format o coaliție de țări europene pentru a rezolva chestiunea rusă” în același mod în care Adolf Hitler a căutat o soluție finală” pentru eradicarea evreilor din Europa.

Lavrov, care a provocat o furie internațională anul trecut cu remarci despre Hitler, a declarat că Washingtonul folosește aceeași tactică ca Napoleon și naziștii în încercarea de a subjuga Europa pentru a distruge Rusia.

Folosind Ucraina ca intermediar, a spus el, ei duc un război împotriva țării noastre cu aceeași sarcină: soluția finală a problemei rusești”.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

La fel cum Hitler a vrut o soluție finală pentru problema evreiască, acum, dacă îi citiți pe politicienii occidentali… ei spun clar că Rusia trebuie să sufere o înfrângere strategică”.

Soluția finală a fost proiectul Holocaustului lui Hitler, care a dus la uciderea sistematică a 6 milioane de evrei, precum și a membrilor altor minorități.

Lavrov a mai provocat indignare înainte cu remarci despre Hitler. În mai anul trecut, el a spus că liderul nazist a avut sânge evreiesc”, atrăgând proteste furioase din partea Israelului.