• Nu menționez aici provocările exagerate ale regimului de la Kiev”, a precizat Lavrov.
  • Dacă astfel de idei sunt într-adevăr meditate de cineva, atunci acest cineva ar trebui să se gândească mai bine la posibilele consecințe ale unor astfel de planuri”, a spus ministrul.
  • Se pare că aceștia s-au debarasat de toate vestigiile de respectabilitate”, a spus el.

Washingtonul este înaintea celorlalți, deoarece unii oficiali anonimi de la Pentagon au exprimat de fapt amenințări de a lansa o lovitură decapitantă asupra Kremlinului, ceea ce este de fapt o amenințare de tentativă de asasinare a președintelui rus”, a declarat Lavrov pentru TASS.

Dacă astfel de idei sunt într-adevăr meditate de cineva, atunci acest cineva ar trebui să se gândească mai bine la posibilele consecințe ale unor astfel de planuri”, a spus ministrul.

În plus, diplomatul de top al Rusiei a amintit numeroasele semnale de confruntare venite din partea Occidentului în ceea ce privește sfera nucleară.

Recomandări

S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
SISTEMUL „TYCHE" ÎȚI PUNE DIAGNOSTICUL
CE FACI CU CEL MIC ÎN MINIVACANȚĂ?
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
UE VREA NOI REGLEMENTĂRI PENTRU TIKTOKLITE
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD

Se pare că aceștia s-au debarasat de toate vestigiile de respectabilitate”, a spus el. Flamboaianta [fostul premier britanic] Liz Truss este unul dintre exemplele vii, deoarece ea a spus imediat în public, în timpul campaniei sale preelectorale, că este pregătită să ordone un atac nuclear”.

Nu menționez aici provocările exagerate ale regimului de la Kiev„, a precizat Lavrov. Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a reușit să convingă statele NATO să livreze lovituri nucleare preventive împotriva Rusiei. Acest lucru este peste limită. Cu toate acestea, am auzit declarații mult mai grave din partea oficialilor regimului de la Kiev”