• Liderul cecen Razman Kadîrov, unul dintre principalii aliați ai președintelui rus Vladimir Putin, suferă de o boală gravă care ar putea fi cauzată de otrăvire.
  • Kadîrov suferă de probleme renale și a apelat la un medic de renume din Emiratele Arabe Unite.
  • Boala de rinichi a cauzat absența surprinzătoare a lui Kadîrov de la discursul lui Putin privind starea națiunii de luna trecută.

Liderul cecen Razman Kadîrov, unul dintre principalii aliați ai președintelui rus Vladimir Putin, suferă de o boală gravă care ar putea fi cauzată de otrăvire. După cum a relatat Daily Mail, Kadîrov suferă de probleme renale și a apelat la un medic de renume din Emiratele Arabe Unite, deoarece nu are încredere” în medicii din Moscova.

Boala de rinichi a cauzat absența surprinzătoare a lui Kadîrov de la discursul lui Putin privind starea națiunii de luna trecută, au declarat surse din opoziție. În timp ce Kadyrov, în vârstă de 46 de ani, este unul dintre cei mai apropiați aliați ai lui Putin, tatăl a 14 copii și căsătorit cu trei soții, a fost un critic vocal al conducerii războiului, în special din partea Ministerului rus al Apărării și a anumitor generali.

Surse apropiate, citate de Daily Mail, sugerează că Kadîrov ar fi fost otrăvit, lucru care i s-a întâmplat luna trecută aliatului său apropiat, generalul-maior Apti Alaudinov, în vârstă de 50 de ani, într-o tentativă de asasinat”.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Jurnalistul kazah Azamat Maytanov, citându-și propriile surse, a declarat că Kadîrov ar putea fi bolnav în fază terminală și că otrăvirea este cauza posibilă.

Există rapoarte conform cărora nefrologul șef din Emiratele Arabe Unite, Dr. Yasin Ibrahim El-Shahat, un medic bine cunoscut cu 30 de ani de experiență, s-a mutat la Groznîi”, a declarat Maytanov.