• Liderul grupului extremist Proud Boys, Enrique Tarrio, a fost un informator al FBI
  • A lucrat împreună cu anchetatorii după arestarea sa din 2012
  • Enrique Tarrio a negat informațiile și a menționat: “Nu-mi amintesc nimic din toate astea

Liderul grupării extremiste, Proud Boys, a fost un informator al FBI și a lucrat împreună cu anchetatorii după arestarea sa din 2012, dezvăluie dosarele fostului procuror și ale instanțelor, potrivit The Guardian.

În ședința de la Miami, un procuror federal, un agent al Biroului Federal de Investigații și propriul avocat al lui Tarrio au descris sa sub acoperire și au afirmat că a ajutat autoritățile să trimită în judecată mai mult de zece persoane, în diferite cazuri de droguri, jocuri de noroc și contrabandă.

Tarrio a negat informațiile și a menționat: “Nu-mi amintesc nimic din toate astea”, chiar dacă fostul procuror federal care s-a ocupat de caz a confirmat că “a cooperat cu forțele de ordine pentru a ajuta la prinderea altor persoane care conduc grupări infracționale”.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Tarrio, în vârstă de 36 de ani, este liderul grupării de extremă dreaptă Proud Boys, care a fost implicată și în revolta din 6 ianuarie de la Capitoliu.

Chiar dacă Tarrio nu a participat la evenimente , pentru că a fost arestat cu două zile înainte, mai bine de cinci membri ai grupării au fost acuzați că au luat parte la revoltă.