• Premierul Benjamin Netanyahu a declarat că Israelul își va lua propriile decizii” în ceea ce privește răspunsul la atacurile aeriene fără precedent ale Iranului din weekend, dintre care majoritatea au fost interceptate.
  • Iranul a lansat atacul ca represalii la un presupus atac israelian asupra complexului ambasadei sale din Siria la începutul acestei luni.
  • Răspunsul Israelului la atacul iranian ar fi eșuat fără informațiile americane, sprijinul nostru și sprijinul partenerilor. Atacul iranian asupra Israelului a fost un eșec major, a spus directorul CIA.

Prim-ministrul Binyamin Netanyahu nu a convocat cabinetul de război și cabinetul extins de securitate în mod neobișnuit – și deși erau planificate discuțiile lor, în care ar fi trebuit să discute o serie de probleme arzătoare, inclusiv problema răspunsului Israelului la Atacul iranian.

Răspunsul Israelului la atacul iranian ar fi eșuat fără informațiile americane, sprijinul nostru și sprijinul partenerilor. Atacul iranian asupra Israelului a fost un eșec major. Vom continua să muncim din greu pentru a elibera ostaticii și nu pot garanta că vom reuși să facem acest lucru. Răspunsul negativ al Hamas la propunerea de negociere a fost dezamăgitor și împiedică livrarea de ajutor în Gaza, a spus directorul CIA.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Iranul a lansat recent unul dintre cele mai mari atacuri cu rachete și drone împotriva Israelului la care lumea a fost martoră vreodată. Am apărat Israelul și am ajutat la contracararea atacului, iar astăzi îl considerăm responsabil pe Iran prin sancțiuni și restricții la export, a spus Joe Biden.

Citește și