• Unitățile de control și biroul de control din cadrul Centrului de operațiuni sunt responsabile de protecția de rutină a cerului statului Israel, de manevrele între evaluările de informații și situația aeriană, până la gestionarea avioanelor de luptă.
  • Gestionarea situației aeriene a fost realizată în Unitatea de control aerian și în Centrul de operațiuni al Forțelor Aeriene israeliene.
  • La scurt timp după primele descoperiri, unitatea și biroul au început să construiască o imagine a bătăliei aeriene și, împreună, au răspuns la fiecare țintă ostilă detectată.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, avioane de luptă, baterii de apărare aeriană și parteneri din țări străine au interceptat sute de ținte aeriene care vizau teritoriul statului Israel.

În timpul acestor 12 ore dramatice, personalul Unității de control și al Biroului de control a lucrat la capacitate maximă, a trimis zeci de avioane în misiuni de interceptare dificile, a gestionat lansarea a zeci de interceptoare de rachete, a distribuit avertismente publicului și a controlat situația aeriană pentru a asigura protecția maximă a cerului statului Israel.

La scurt timp după primele descoperiri, unitatea și biroul au început să construiască o imagine a bătăliei aeriene și, împreună, au răspuns la fiecare țintă ostilă detectată.

Recomandări

CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
NADAL SE CALIFICĂ ÎN TURUL PATRU LA MADRID
TRUMP MODIFICĂ DOBÂNDA DE REFERINȚĂ
CAMPUS „MADE IN CHINA”
TU CE CONDUCI AZI?

Citește și