Ludovic Orban îi cere premierului Florin Cîțu să ofere scuze românilor: „Nu mi-a mărturisit niciodată că a fost condamnat penal”

Sursa: Mediafax Foto
  • Președintele PNL, Ludovic Orban, îi cere premierului Florin Cîțu să ofere scuze românilor pentru că nu le-a spus despre incidentul din SUA.
  • Scuze așteaptă și Orban de la Cîțu deoarece în momentul în care a primit susținerea pentru a obține funcții publice acesta nu i-a spus despre incidentul din SUA.

Președintele PNL, Ludovic Orban, îi cere premierului Florin Cîțu să ofere scuze românilor pentru că nu le-a spus despre incidentul din SUA. Cîțu trebuie să-mi prezinte scuze și mie pentru că a ascuns acest episod întunecat, a mai spus Orban.

Președintele PNL a scris un mesaj pe Facebook în care în care îi solicită lui Florin Cîțu să-și prezinte scuzele într-o declarație publică pentru români. Orban vorbește despre episodul întunecat ținut ascuns și despre lipsa curajului și onestității în cazul premierului Cîțu.

Scuze așteaptă și Orban de la Cîțu deoarece în momentul în care a primit susținerea pentru a obține funcții publice acesta nu i-a spus despre incidentul din SUA.

„Îi solicit colegului meu Florin Cîțu ca în următoarea declarație publică să le ceară scuze cetățenilor români că nu a avut curajul și onestitatea să îi informeze despre acest episod întunecat din viața lui. Și ar trebui să își ceară scuze și față de mine că nu mi-a mărturisit niciodată că a fost condamnat penal pentru conducerea autoturismului sub influența alcoolului în toate discuțiile pe care le-am avut atunci când a obținut sustinerea mea pentru cele mai importante funcții în stat”, a spus Ludovic Orban.

Reacția lui Ludovic Orban vine la puțin timp după ce Florin Cîțu a susținut declarații de presă după izbucnirea scandalului privind cele două zile de închisoare la care acesta a fost condamnat în urmă cu 20 de ani, în SUA, pentru că a condus băut.