Ludovic Orban, taxat de un susținător al lui Florin Cîțu: „Se plimbă singur prin țară, pentru ca nu i-a plăcut meritocrația, ci mai degrabă slugărnicia”

citu-orban Mediafax Foto
  • Florin Roman, susținătorul lui Florin Cîțu la alegerile interne, reacționează după ultimul atac al lui Ludovic Orban.
  • Roman spune că Orban, premier în funcție la alegerile generale, a ieșit pe locul 3 în Capitală, în vreme ce Cîțu are în spate o echipă care a confirmat.
  • Roman: „Unde îți este echipa, Ludovic? Ne vom vedea la fiecare conferință județeană și acolo o să se audă adevărul!”
  • Congresul PNL, la care se va alege președintele PNL, va avea loc în 25 septembrie.

Florin Roman, susținătorul lui Florin Cîțu la alegerile interne, reacționează după ultimul atac al lui Ludovic Orban. Roman spune că Orban, premier în funcție la alegerile generale, a ieșit pe locul 3 în Capitală, în vreme ce Cîțu are în spate o echipă care a confirmat.

„Văd ca nu trece o zi fără ca Ludovic Orban și susținătorii lui sa nu ne atace, pe cei care îl susținem pe Florin Citu. (…) Sute de președinți de organizații și simpli membri, nimeni nu scapa de atacurile lui Orban și ale susținătorilor lui. Așa înțeleg ei, ca se derulează ! Florin Citu are o echipă de oameni care au confirmat. Vin din organizații puternice, cu rezultate pentru PNL. Care au câștigat alegeri, în timp ce Ludovic Orban, premier în funcție la acea dată, cu sprijinul lui Nicușor Dan, a reușit unui loc trei la București”, spune deputatul PNL, Florin Roman.

Roman spune că Ludovic Orban se plimbă singur prin țară, „pentru ca nu i-a plăcut meritocrația, ci mai degrabă slugărnicia”.

„Unde îți este echipa, Ludovic? Ne vom vedea la fiecare conferință județeană și acolo o să se audă adevărul! Nu cu manipulări, minciuni și jigniri, cum din păcate îți tratezi colegii care ți-au adus victorii! Prin astfel de manifestări încalci toate principiile liberale pe care le invoci în spațiul public”, îi transmite Roman lui Orban.

Roman, deranjat de atacul lui Orban

Președintele PNL, Ludovic Orban, a avut un nou atac la contracandidatul său la funcția de președinte al partidului, spunând că nu poți vorbi de suflu nou cu o echipă în care sunt Alina Gorghiu, Raluca Turcan, Emil Boc, Gheorghe Flutur și, în acest caz, ar trebui redefinit „suflul nou”.

Congresul PNL, la care se va alege președintele PNL, va avea loc în 25 septembrie. Candidează Ludovic Orban și Florin Cîțu.