• Ministerul Afacerilor Externe al Federației Ruse: autoritățile române nu au fapte că epava dronei descoperită aparține Rusiei
  • Dacă România ar fi îngrijorată de situația de securitate din regiune, atunci în loc să dea vina pe Rusia nu s-ar angaja în provocări, a declarat Zakharova pentru RIA Novosti.
  • Maria Zakharova: Mai bine s-ar gândi la toate aceste nuanțe de escaladare a crizei la care ei (România) participă

Dacă România ar fi îngrijorată de situația de securitate din regiune, atunci în loc să dea vina pe Rusia nu s-ar angaja în provocări, a declarat Zakharova pentru RIA Novosti.

Ministerul Afacerilor Externe al Federației Ruse: autoritățile române nu au fapte că epava dronei

„Dacă România ar fi fost îngrijorată enorm de toată aceasta situație, poate că s-ar fi comportat altfel. Nu ar fi aprins spiritele în Moldova, nu s-ar ocupa cu provocările de la graniță, nu ar susține material politicile regimului Zelenski, care doar destabilizează siguranța în regiune. Mai bine s-ar gândi la toate aceste nuanțe de escaladare a crizei la care ei (România) participă. Așadar, nu știu ce înseamnă asta, provocare, poate o intriga politica. Nu știu, dar nici nu vreau sa știu dacă drona descoperită aparține Rusiei”, a spus reprezentantul oficial al Ministerului rus de Externe, Maria Zakharova.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
SE RĂCEȘTE VREMEA
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK

„Exercițiile NATO de pe coasta de nord a Mării Baltice confirmă natura NATO ca organizație militară agresivă”, a fost declarat de reprezentantul oficial al Ministerului rus de Externe, Maria Zakharova, la un briefing din cadrul Forumului Economic de Est.

Vă aduceți aminte de un film “Somn despre nesomn” atunci un vizir a spus fraza “somn despre nesomn și nu somn pe nesomn”. Iertați-mă, dar e absurd! Aceasta este o jonglare…nici nu știu cum sa-i zic, a faptelor, a ceva de neînțeles. Nimeni nu a înțeles ce a fost asta. Toți m-au întrebat ce a fost asta. Nu mă întrebați pe mine, întrebați partea română. Dar cum puteți sa explicați poziția României? Dar cum să o explic? România ocupa orice poziție care e comodă. Pentru că nu răspunzi pentru nimic și să născocești lucruri și sa dai vina pe alții

Știre în curs de actualizare…