Mai multe ambasade ale Ucrainei în străinătate  au primit „pachete însângerate” conținând ochi de animal

FOTO - Hepta
  • Mai multe ambasade ucrainene din străinătate au primit „pachete însângerate” conţinând ochi de animal, a afirmat Kievul, după ce în Spania au fost primite „scrisori-bombă” .
  • Pachetele, îmbibate într-un lichid cu o „culoare distinctivă” , au fost trimise la ambasadele Kievului din Ungaria, Olanda, Polonia, Croaţia şi Italia.
  • Ele au fost primite şi la consulatele generale din Napoli şi Cracovia.

Mai multe ambasade ucrainene din străinătate au primit „pachete însângerate” conţinând ochi de animal, a afirmat Kievul, după ce în Spania au fost primite „scrisori-bombă” , potrivit Sky News.

Pachetele, îmbibate într-un lichid cu o „culoare distinctivă” , au fost trimise la ambasadele Kievului din Ungaria, Olanda, Polonia, Croaţia şi Italia.

Ele au fost primite şi la consulatele generale din Napoli şi Cracovia.

Mai multe scrisori-bombă suspecte au fost detectate în Spania în această săptămână, inclusiv de biroul premierului spaniol, de ambasada Ucrainei şi de o companie de armament care aprovizionează Ucraina.

Nu este clar dacă incidentele au legătură între ele, dar două scrisori trimise în Spania par să provină de la acelaşi expeditor, deoarece pe ambalaj a fost găsită o adresă de e-mail identică.