Marcel Ciolacu anunță că s-a înscris în fan clubul Marcel Boloş: „Din acest moment trebuie să ne implicăm şi mai mult”

marcel ciolacu zambitor. Foto: Facebook/Marcel Ciolacu
  • Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, marţi, că s-a înscris în „fan clubul Marcel Boloş”, ministrul Fondurilor Europene.
  • Este un moment în care putem rata ultimul tren sau putem cu toţii să ne implicăm să tragem la aceeaşi căruţă să dezvoltăm România, în primul rând zonele cu specific”, a spus Marcel Ciolacu.
  • El i-a îndemnat pe cei prezenţi să se implice mai mult în proiecte comune şi a admis că „în zona de fonduri (europene – n.r.) este mai multă birocraţie ca la fondurile naţionale”.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, marţi, că s-a înscris în „fan clubul Marcel Boloş”, ministrul Fondurilor Europene.

„Este un moment în care putem rata ultimul tren sau putem cu toţii să ne implicăm să tragem la aceeaşi căruţă să dezvoltăm România”, afirmă social-democratul.

„Nu pot decât să vă felicit, să vă susţin, să vă spun că m-am înscris în fan clubul Marcel Boloş şi Roxana Mânzatu. Din acest moment trebuie să ne implicăm şi mai mult. Direcţia a fost dată, respectiv descentralizare, fiindcă cu toţii vorbim de această descentralizare de 30 de ani. România nu se poate dezvolta fără fonduri europene. Fondurile naţionale sunt insuficiente pentru dezvoltarea pe care ne-o dorim cu roţii în România. Este un moment în care putem rata ultimul tren sau putem cu toţii să ne implicăm să tragem la aceeaşi căruţă să dezvoltăm România, în primul rând zonele cu specific”, a spus Marcel Ciolacu.

El i-a îndemnat pe cei prezenţi să se implice mai mult în proiecte comune şi a admis că „în zona de fonduri (europene – n.r.) este mai multă birocraţie ca la fondurile naţionale”.

„Noi ar trebui, după o socoteală făcută de experţii PSD, să avem o absorbţie de aproape 800 de milioane de euro, urmând ca pe viitor în jur de un miliard de euro să avem absorbţie lună de lună. Nu vom putea depăşi aceste crize suprapuse fără investiţii majore în infrastructură şi în regiuni. România, pentru că a fost silită odată să facă acele celebre CAP-uri, are o reticenţă de a face proiecte comune”, adaugă Ciolacu.

Liderul PSD a susţinut un discurs, marţi, în cadrul evenimentului de lansare naţională a Strategiei de dezvoltare durabilă a Microregiunii Ţara Făgăraşului 2030, organizat de Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) ITI Microregiunea Ţara Făgăraşului, la Palatul Parlamentului.