Liderul PSD, Marcel Ciolacu, comentează decizia CCR referitoare la revocarea Avocatului Poporului, Renate Weber şi spune că a confirmat că PNL şi USR au pus la cale un abuz îngrozitor şi au atacat însăşi esenţa statului de drept: „Unanimitate, looserilor”.

„Unanimitate, looserilor!!! CCR a confirmat azi, în unanimitate, că PNL şi USR au pus la cale un abuz îngrozitor şi au atacat însăşi esenţa statului de drept! La sesizarea PSD, Avocatul Poporului a fost repus în drepturi, spre disperarea lui Cîţu, Orban, Barna şi a restului găştii anti-corupţilor de carton. Salut decizia Curţii care consolidează astfel poziţia acestei instituţii în apărarea drepturilor şi libertăţilor cetăţeneşti faţă de abuzurile puterii”, reacţionează Marcel Ciolacu.

Citește și Orban, după decizia CCR în cazul revocării Avocatului Poporului: „Curtea condusă de Dorneanu a dat atâtea decizii care nu au treabă cu Constituţia”

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

El spune că Orban şi Barna „deja continuă delirul şi vrea o nouă procedură de revocare a doamnei Renate Weber”.

„Chiar nu mai au niciun pic de raţiune! Nu-şi dau seama că orgoliul lor prostesc va pune România în cea mai proastă poziţie în faţa întregii Europe! Îi somez să renunţe la aceste manevre sinucigaşe, care fac un rău enorm ţării! P.S. Mă bucur că Avocatul Poporului este în măsură să-şi reia exercitarea deplină a atribuţiilor sale. La câte abuzuri pregăteşte această guvernare, Renate Weber va avea mult de lucru în continuare… sper că va începe cu OUG privind tăierea alocaţiilor şi cu OUG privind privatizarea sănătăţii”, conchide președintele PSD.