• Marcel Ciolacu, liderul PSD, a vorbit miercuri seară, 22 septembrie 2021, despre o posibilă suspendare a președintelui României, Klaus Iohannis.
  • Liderul PSD: „Românii au alte probleme acum: criza economică, sanitară și politică”.
  • Marcel Ciolacu: „Nu spun că nu trebuie suspendat, dar e nevoie de o majoritate în Parlament să treacă suspendarea”.
  • Ciolacu a mai spus că dacă USR ar cere alegeri anticipate și suspendarea lui Klaus Iohannis, va merge la sediul USR pentru a stabili un protocol.

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a vorbit miercuri seară, în cadrul unei emisiuni difuzate la un post de televiziune din România, despre posibila suspendare a președintelui României, Klaus Iohannis.

Ciolacu a spus că suspendarea președintelui țării nu este o urgență în acest moment, românii având alte probleme precum criza economică, sanitară și politică.

„Eu nu spun că nu trebuie suspendat, dar știți că trebuie și o majoritate în Parlament ca să treacă această suspendare”, a explicat Marcel Ciolacu.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

„USR a cerut alegeri anticipate și suspendarea lui Iohannis? Că acum mă duc la Barna acasă, la sediu la ei. Dacă USR vrea suspendarea lui Iohannis și alegeri anticipate, eu personal mă duc la sediul USR mâine de dimineață și facem un protocol”, a declarat liderul PSD miercuri seara, 22 septembrie 2021.

Citește și: În plină criză politică, Iohannis îi îndeamnă pe români să joace golf: „Nu este deloc exclusivist”.