• Marcel Ciolacu nu mai vorbește cu Klaus Iohannis
  • Ciolacu: Eu pe Iohannis nu-l iert şi nu stau de vorbă cu el până nu-şi cere scuze cu ciuma roşie
  • Ciolacu: N-am, dom-le, ce să mă înţeleg cu el!

Încurcate sunt ițele politicii la noi. Marcel Ciolacu s-a supărat acum pentru sintagma „ciuma roșie“ pe care PNL a folosit-o la adresa PSD, pe vremea când partidul era condus de Liviu Dragnea. A găsit și vinovatul: Klaus Iohannis. Marcel Ciolacu îi așteaptă scuzele.

Știe la fel de bine ca și mine de unde e ciuma roșie, cine a scos-o. Cum poți să instigi în halul ăsta, tu, președintele României. Eu pe Iohannis nu îl iert și nu stau de vorbă cu el până nu iese public și își cere scuze cu «ciuma roșie». E cea mai mare mizerie. Am stat și am tăcut până acum. Nu avem comunicare. Ce comunicare să avem? Noi suntem în Opoziție. A zis că PSD-ul nu mai contează politic. Să iasă public să își ceară scuze nu mie, nu parlamentarilor, ci oamenilor care au votat cu PSD“, a spus Marcel Ciolacu la România TV.

Povestea e veche. În 2018 „PSD – ciuma roșie“ era sloganul preferat al manifestanților din Bucureşti, scoși din case de celebra Ordonanță 13. Iohannis nu a rostit sintagma. A fost judecat și amendat însă cu 2.000 de lei de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării pentru alți termeni folosiți la adresa liderilor PSD, cum ar fi „penal“, „inculpat“, „infractor“, „pușcăriaș“ .

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT