• Maria Grapini a anunțat public că dă în judecată publicația de satiră Times New Roman
  • Europarlamentarul Maria Grapini a fost deranjat de un articol în care îi era menționat numele
  • „Dacă nu veți șterge aiureala postată, vă voi da în judecată”, a fost comentariul postat de Grapini pe pagina Times New Roman

Maria Grapini a fost deranjată de un articol postat de Times New Roman, care o viza direct, și care făcea referire la orgia sexulă la care a participat un europarlamentar ungar la Bruxelles.

Europarlamentarul român a postat un comentariu pe pagina Times New Roman, în care îi somează pe autori să dezmintă informațiile publicate în articol. În caz contrar, îi va da în judecată.

Postarea s-a viralizat rapid după ce Maria Grapini a decis să ia atitudine public, articolul având mii de reacții, comentarii și distribuiri.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
XI JINPING RESTRUCTUREAZĂ ARMATA
BIDEN CĂLĂTOREȘTE CU MARINE ONE
PAPA VIZITEAZĂ O ÎNCHISOARE DE FEMEI
IOHANNIS CAUTĂ JOB LA C.E.
LIGHT MAKES YOU FEEL BETTER

Toate paginile site-ului Times New Roman, inclusiv cea pe care a apărut articolul cu numele europarlamentarului român au următoarea precizare: ”Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile.

De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă”.

Ulterior, cei de la Times New Roman, au postat un al comentariu pe subiect, în stilul caracteristic.