Marius Tucă Show e în direct diseară de la șapte, la Aleph News. Invitați – actrița Andreea Samson și avocatul Dan Chitic.

Îi place să se dea pe scenă, nu-i place perfecțiunea, e mama lui Arthur, ca actriță, crede în energia bună și în comicul de bun-gust, dar e în-dră-gos-ti-tă pur și simplu, de improvizație.

E grea treaba asta cu improvizația, nu e de ici-de colo și nici pentru oricine. Se numește Andreea Samson și vine diseară la Marius Tucă.

Recomandări

CE I-A SPUS CHARLES LUI SIR KEIR STARMER?
ORBAN SE ÎNTÂLNEȘTE CU PUTIN
PEDRO SANCHEZ VIZITEAZĂ ROMÂNIA
MALPENSA DEVINE BERLUSCONI
PUTIN DESCHIDE O POARTĂ SPRE DONEȚK
ASPRETELE, VĂZUT PENTRU PRIMA OARĂ NOAPTEA

Cum se împacă restricțiile cu arta? Se poate să-ți iei artă de la routerul tău de Wi-Fi? Flori, fete, filme sau băieți? Steaua sau Dinamo? Afli diseară despre una dintre cele mai lipicioase actrițe de la noi, Andreea Samson, la Marius Tucă Show.

Într-o Românie, în care acceptăm cuminți să ni se ciuntească libertățile și drepturile, într-o Românie în care singurul drept rezonabil pe care se pare că-l mai avem e dreptul de a nu spune nimic, într-o Românie care pare că a uitat cum e să stai cu leucoplast la gură și la ochi și la urechi vreme de decenii, ei bine, în această Românie scindată între termeni care nu mai au niciun fel de substanță, între cetățeni fără chip, în care singura politică validă e obediența, avocatul Dan Chitic alege să nu tacă.

Vine diseară la Marius Tucă pentru o discuție mai necesară ca oricând – libertatea – trecut, prezent, perspective. 

Marius Tucă Show, diseară, la șapte, la Aleph News.