• Hamas a răpit mai mulți turiști aflați la un concert din sudul Israelului. Pe rețelele sociale circulă strigătul disperat al unei mame.
  • Peste 250 de trupuri au fost găsite în acel loc. Cei mai mulți au fost au fost identificați drept cetățeni israelieni.
  • Videoclipurile i-au arătat pe israelieni alergând pe câmpuri întinse și adăpostindu-se în livezi.

Hamas a răpit mai mulți turiști aflați la un concert din sudul Israelului. Pe rețelele sociale circulă strigătul disperat al unei mame. Shani Lauk, o tânără, cetățean german, în vârstă de 30 de ani a dispărut, scrie CBS.

Trupul ei a fost surprins într-o filmare făcută de teroriști, care au susținut inițial că este un militar israelian.

Recomandări

FICO ÎȘI REVINE DUPĂ ATAC
URSULA INVESTIGHEAZĂ DIN NOU META
ÎN CHINA ÎȚI IEI LIBER DACĂ EȘTI TRIST
A.I. ÎN MUZEE
CUM E VREMEA ÎN ROMÂNIA?
CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT

”În această dimineață, fiica mea, Shani Lauk, cetatean german care a mers pentru un concert in sudul israelului alaturi de un grup de turisti, a fost rapită de Hamas”, a transmis mama tinerei.

În urmă cu puțin timp, au apărut imagini de la festivalul de muzică din sudul Israelului. Peste 250 de trupuri au fost găsite în acel loc. Cei mai mulți au fost au fost identificați drept cetățeni israelieni, dar și americani, canadieni, norvegieni și germani.

Videoclipurile i-au arătat pe israelieni alergând pe câmpuri întinse și adăpostindu-se în livezi. Numărul deceselor și răniților în urma masacrului este neclar. Cu toate acestea, Channel 12 a spus că trupurile a zeci de petrecăreți au fost recuperate.

Citește și: