• Rusia crește producția celor mai puternice arme ale sale, inclusiv echipament militar bazat pe noi principii fizice, pentru a contracara țările occidentale care susțin regimul de la Kiev.
  • „Inamicul nostru s-a înrădăcinat în Europa, America de Nord, Japonia, Australia, Noua Zeelandă și o serie de alte locuri care jură pe naziștii moderni”, a spus Medvedev.
  • Cuvintele lui Medvedev au fost ca răspuns la declarația de ieri a secretarului Consiliului Național de Securitate și Apărare al Ucrainei, Oleksiy Danilov.

Rusia crește producția celor mai puternice arme ale sale, inclusiv echipament militar bazat pe noi principii fizice, pentru a contracara țările occidentale care susțin regimul de la Kiev, a declarat Dmitri Medvedev, secretar adjunct al Consiliului de Securitate, citat de TASS.

„Inamicul nostru s-a înrădăcinat în Europa, America de Nord, Japonia, Australia, Noua Zeelandă și o serie de alte locuri care jură pe naziștii moderni. Prin urmare, creștem producția celor mai puternice mijloace de lovire. Inclusiv cele care se bazează. pe noi principii”, a spus el. 

Cuvintele lui Medvedev au fost ca răspuns la declarația de ieri a secretarului Consiliului Național de Securitate și Apărare al Ucrainei, Oleksiy Danilov, potrivit căreia „inamicul” Ucrainei se află în teritoriile de la republicile anexate din Donbas până la Vladivostok.

Recomandări

NEGULESCU IA PREMIU PENTRU ȘTIINȚĂ
HARRY NU PRIMEȘTE MAI MULTĂ SECURITATE
MEGHAN ÎȘI LANSEAZĂ NOUL BRAND
FBI CERCETEAZĂ PRĂBUȘIREA DIN BALTIMORE
FACEM ECONOMIE LA ELECTRICITATE
X PERCEPE O NOUĂ TAXĂ

Între timp, Rodion Miroshnik, reprezentant al așa-numitei Republici Populare Lugansk, proclamată de separatiștii pro-ruși, a scris pe Telegram că de la sfârșitul lunii iunie, forțele armate ucrainene au efectuat 185 de lovituri împotriva locuințelor și a altor bunuri civile în Luhansk și Donețk cu lansatoarele de rachete Hymars fabricate în SUA.