• Meghan, soția prințului Harry, a dezvăluit că, în adolescență, a mers „goală” la spa-uri coreene.
  • Ducesa de Sussex a făcut această mărturisire în timpul celui mai recent episod al seriei sale de podcast-uri Archetypes.
  • Ea discuta cu comediantul Margaret Cho despre discriminarea cu care s-a confruntat din cauza originii sale coreene.

Meghan, soția prințului Harry, a dezvăluit că, în adolescență, a mers „goală” la spa-uri coreene. Ducesa de Sussex a făcut această mărturisire în timpul celui mai recent episod al seriei sale de podcast-uri Archetypes.

Ea discuta cu comediantul Margaret Cho despre discriminarea cu care s-a confruntat din cauza originii sale coreene. Meghan a dezvăluit că i-a plăcut să se cufunde în cultura asiatică în timp ce creștea în Los Angeles – inclusiv să viziteze centre spa cu mama Doria.

Ea a spus: „Mi-a plăcut foarte mult să cunosc alte culturi, iar o parte din asta, eu și mama mea mergeam adesea împreună la spa-ul coreean. Pentru cei dintre voi care nu ați mai fost la unul, este o experiență foarte umilitoare pentru o fată care trece prin pubertate, pentru că intri într-o cameră cu femei de la nouă până la 90 de ani, toate mergând dezbrăcate și așteptând să primească o exfoliere corporală pe una dintre aceste mese aliniate la rând.”

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Meghan a spus că a rămas cu fața roșie, dar în cele din urmă i-a trecut. Ea a spus: „Tot ce am vrut a fost un costum de baie, dar nu ai voie. Odată ce am depășit acea jenă adolescentină, eu și mama mea urcam la etaj, ne așezam într-o cameră și mâncam un bol aburind din cei mai delicioși tăiței. Ne uitam în jur la toate aceste femei coreene frumoase, care îmbrățișaseră tradiția generațională a jjimjilbang-ului (spa-ul coreean) și o împărtășeau una cu cealaltă. Aceasta era o parte din cultura asiatico-americană pe care o cunoșteam.”

Meghan a spus că nu a fost conștientă de prejudecățile cu care se confruntă femeile de origine asiatică decât mulți ani mai târziu.

Ea a spus: „The Dragon Lady, ispita din Asia de Est a cărei misterioasă alură străină este scenarizată ca fiind atât ispititoare, cât și mortală. Acest lucru s-a infiltrat în multe dintre spectacolele noastre. Dar aceste stereotipuri toxice ale femeilor de origine asiatică nu se termină doar după ce se derulează genericul.”