Meghan Markle dezvăluie că, în adolescență, a mers la spa-uri coreene „dezbrăcată” împreună cu mama ei

Meghan Duchess of Sussex

Meghan Duchess of Sussex

Meghan, soția prințului Harry, a dezvăluit că, în adolescență, a mers „goală” la spa-uri coreene. Ducesa de Sussex a făcut această mărturisire în timpul celui mai recent episod al seriei sale de podcast-uri Archetypes.

Ea discuta cu comediantul Margaret Cho despre discriminarea cu care s-a confruntat din cauza originii sale coreene. Meghan a dezvăluit că i-a plăcut să se cufunde în cultura asiatică în timp ce creștea în Los Angeles – inclusiv să viziteze centre spa cu mama Doria.

Ea a spus: „Mi-a plăcut foarte mult să cunosc alte culturi, iar o parte din asta, eu și mama mea mergeam adesea împreună la spa-ul coreean. Pentru cei dintre voi care nu ați mai fost la unul, este o experiență foarte umilitoare pentru o fată care trece prin pubertate, pentru că intri într-o cameră cu femei de la nouă până la 90 de ani, toate mergând dezbrăcate și așteptând să primească o exfoliere corporală pe una dintre aceste mese aliniate la rând.”

Meghan a spus că a rămas cu fața roșie, dar în cele din urmă i-a trecut. Ea a spus: „Tot ce am vrut a fost un costum de baie, dar nu ai voie. Odată ce am depășit acea jenă adolescentină, eu și mama mea urcam la etaj, ne așezam într-o cameră și mâncam un bol aburind din cei mai delicioși tăiței. Ne uitam în jur la toate aceste femei coreene frumoase, care îmbrățișaseră tradiția generațională a jjimjilbang-ului (spa-ul coreean) și o împărtășeau una cu cealaltă. Aceasta era o parte din cultura asiatico-americană pe care o cunoșteam.”

Meghan a spus că nu a fost conștientă de prejudecățile cu care se confruntă femeile de origine asiatică decât mulți ani mai târziu.

Ea a spus: „The Dragon Lady, ispita din Asia de Est a cărei misterioasă alură străină este scenarizată ca fiind atât ispititoare, cât și mortală. Acest lucru s-a infiltrat în multe dintre spectacolele noastre. Dar aceste stereotipuri toxice ale femeilor de origine asiatică nu se termină doar după ce se derulează genericul.”

Exit mobile version