• Meghan Markle a vorbit pentru prima dată despre moartea Reginei într-un nou interviu.
  • Ea a povestit despre timpul petrecut alături de monarh, care a murit pe 8 septembrie, și a dezvăluit cum face față familia regală acestei pierderi.
  • Meghan a folosit interviul pentru a discuta o serie de alte subiecte importante.

Meghan Markle a vorbit pentru prima dată despre moartea Reginei într-un nou interviu, recunoscând că a fost un moment complicat” pentru familie, împărtășind totodată remarca emoționantă a Prințului Harry despre moartea bunicii sale.

Vorbind pentru un articol de copertă în cea mai recentă ediție a revistei Variety, ea a reflectat, ea a povestit despre timpul petrecut alături de monarh, care a murit pe 8 septembrie, și a dezvăluit cum face față familia regală acestei pierderi.

Ea a spus: A fost o asemenea demonstrație de dragoste și sprijin. Sunt foarte recunoscătoare că am putut fi alături de soțul meu pentru a-l susține, mai ales în acea perioadă. Ceea ce este atât de frumos este să ne uităm la moștenirea pe care bunica lui a fost capabilă să o lase pe atât de multe fronturi. Cu siguranță, în ceea ce privește conducerea feminină, ea este exemplul cel mai strălucitor a ceea ce înseamnă acest lucru. Simt o profundă recunoștință pentru că am putut să petrec timp cu ea și să o cunosc. A fost o perioadă complicată, dar soțul meu, mereu optimist, a spus: Acum s-a reunit cu soțul ei. M-am gândit la prima logodnă oficială pe care am avut-o alături de ea, la cât de specială a fost. Mă simt norocos. Și continui să fiu mândru că am avut o prietenie călduroasă și plăcută cu matriarhul familiei.”

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Meghan și soțul ei, prințul Harry, se aflau în Europa când Regina a murit, ceea ce i-a permis ducelui să călătorească la Balmoral pentru a fi alături de familia sa după moartea ei.

Cuplul a rămas în Marea Britanie până la înmormântare, alăturându-se noilor prinț și prințesă de Wales pentru a vedea omagiile florale în Windsor. A fost prima dată când cele două cupluri au fost văzute împreună de la interviul bombă al lui Meghan și Harry la Oprah.

Vorbind despre modul în care familia regală face față morții Reginei, Meghan a declarat pentru Variety: În momentele importante din viață, capeți o mulțime de perspective. Te face să te întrebi pe ce vrei să-ți concentrezi energia. În acest moment, ne simțim plini de energie și entuziasmați de toate lucrurile pe care le-am construit. Ne concentrăm, de asemenea, asupra fundației noastre. O mare parte din activitatea noastră include spațiul filantropic.”

Meghan a folosit interviul pentru a discuta o serie de alte subiecte importante, inclusiv controversata discuție cu Oprah Winfrey, în care a spus că a avut gânduri sinucigașe în perioada în care a făcut parte din familia regală și a afirmat că cumnata ei Kate a făcut-o să plângă.

Întrebată despre zilele de după difuzarea interviului, ea a spus: „Chiar și înainte de interviu, nu ieșisem în oraș pentru că eram însărcinată. Singurul lucru pe care mi-l amintesc cu adevărat a fost ziua de naștere a Gloriei Steinem, la câteva zile după ce a fost difuzat. Am vrut neapărat să o sărbătoresc și am crezut că va fi doar un prânz mic și intim de ziua ei. Mi-am imaginat că vom mânca sandvișuri în cabana la care stătea ea. În schimb, a fost o extravaganță – de altfel, așa cum merită. Dar nu-mi mai văzusem cu adevărat prietenii de mult timp, iar interviul apăruse poate cu o săptămână înainte. Să intru singură într-o cameră nu este niciodată ușor pentru mine și îmi amintesc că mă simțeam puțin inconfortabil. Dar înainte de a lăsa nesiguranța să persiste, Pamela Adlon a venit la mine și m-a salutat cu atâta căldură și bunătate. M-a plimbat prin cameră și, cu fiecare pas, am simțit mai multă generozitate și iubire. Poate că este doar o dovadă a felului de personalitate pe care ea o are, dar cred, de asemenea, că aceste femei au fost extraordinare pentru că s-au asigurat să mă simt atât de binevenită. E ca și cum ar fi știut exact ce aveam nevoie să simt în acel moment. A însemnat și încă mai înseamnă atât de mult pentru mine. Puterea prieteniei și a sprijinului feminin nu poate fi niciodată subestimată.”

Meghan a împărtășit, de asemenea, informații despre viața din SUA, pe care o împarte cu Harry și cu copiii lor Archie și Lilibet. Ea explică faptul că amândoi lucrează de acasă într-un birou comun, descriind că amândoi sunt navetiști” și trebuie să conducă două ore pentru reuniuni în Los Angeles. În cadrul discuției, Meghan a confirmat, de asemenea, că nu intenționează să se întoarcă la actorie, înainte de a adăuga că niciodată să nu spui niciodată”.