• Harry și Meghan și-au reluat viața în Statele Unite – dar după ce George și Charlotte au fost în centrul atenției în ultimele săptămâni.
  • Harry și Meghan au zburat înapoi în SUA la scurt timp după funeraliile reginei, gata să se reunească cu copiii lor și să se întoarcă la activitățile lor profesionale.
  • Expertul regal Eric Schiffer este de părere că mediatizarea funeraliilor Majestății Sale a afectat poziția ducelui și a ducesei de Sussex în ceea ce privește eforturile lor creative.

Harry și Meghan au zburat înapoi în SUA la scurt timp după funeraliile reginei, gata să se reunească cu copiii lor și să se întoarcă la activitățile lor profesionale în afara familiei regale. Cei doi au fost văzuți la numeroase angajamente regale după moartea Majestății Sale, inclusiv la înmormântarea propriu-zisă și la o plimbare cu Prințul și Prințesa de Wales la Windsor.

Cu toate acestea, acum că cei doi s-au întors în Statele Unite, probabil că vor căuta să își reia propriile proiecte, inclusiv crearea de conținut pentru Netflix și Spotify, dar și la problema delicată a cărții de memorii a lui Harry, care trebuia inițial să fie lansată în această iarnă.

Expertul regal Eric Schiffer este de părere că mediatizarea funeraliilor Majestății Sale a afectat poziția ducelui și a ducesei de Sussex în ceea ce privește eforturile lor creative, deoarece prinții George și Charlotte, mai tineri, au fost în centrul atenției la funeralii – și, pe măsură ce îmbătrânesc, amenință să eclipseze faima cuplului în Statele Unite.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Schiffer a spus: Importanța prințului George și a prințesei Charlotte în familia regală, pe măsură ce cresc, va spulbera faima britanică a lui Harry și Meghan, și au o probabilitate mare de a face același lucru în afara Marii Britanii. Înmormântarea reginei a fost o zi dificilă pentru Harry. S-a confruntat cu un moment macabru. Moartea cuiva la care ține este întotdeauna dificilă, dar acum se confruntă și cu o nouă ordine a puterii și a coroanei. Acum a fost redus și mai mult în ceea ce privește influența sa”.

Harry este acum al cincilea în linia de succesiune la tron. Prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis, copiii lui William și Kate, sunt acum al doilea, al treilea și, respectiv, al patrulea în linia de succesiune la tron.

George și Charlotte, care s-au numărat printre cei mai tineri participanți la înmormântarea Elisabetei a II-a săptămâna trecută (19 septembrie), au captat atenția fanilor regali și a presei deopotrivă, deoarece au ocupat centrul scenei, mergând în spatele sicriului defunctei monarhe alături de mama și tatăl lor.

Comentariile lui Schiffer vin în contextul în care s-a aflat că Harry și Meghan au fost „retrogradați” pe site-ul regal și că acum se află în partea de jos a listei, alături de ducele de York.

Site-ul web al Casei Regale prezintă o listă a membrilor majori importanți ai familiei regale adulte, fiecare cu propria secțiune „despre”, iar până de curând ducele și ducesa de Sussex figurau cam la mijlocul clasamentului, sub membrii seniori ai asei, dar deasupra membrilor minori ai familiei regale.

Iar în urmă cu 15 luni, ei se bucurau de un loc aproape de vârf, situându-se chiar sub Prințul și Prințesa de Wales, apoi Ducele și Ducesa de Cambridge. Se crede că cea mai recentă rearanjare ar putea fi rezultatul speranței lui Charles de a prezenta o monarhie mai redusă și de a ridica statutul celor care l-au susținut pe rege.