• Prințul George a avut o replică îndrăzneață atunci când s-a luat la harță cu unul dintre colegii săi de la școală, susține un expert regal.
  • Tânărul a devenit al doilea în linia de succesiune la tron la vârsta de nouă ani, la începutul acestei luni, după ce străbunica sa, regina Elisabeta a II-a, s-a stins din viață și, înțelege deja ce îi rezervă viitorul.
  • Prințul le-ar fi spus colegilor săi de la școala de elită Lambrook School din Berkshire: Tatăl meu va fi rege, așa că ar fi bine să aveți grijă.”

Prințul George a avut o replică îndrăzneață atunci când s-a luat la harță cu unul dintre colegii săi de la școală, susține un expert regal. Tânărul a devenit al doilea în linia de succesiune la tron la vârsta de nouă ani, la începutul acestei luni, după ce străbunica sa, regina Elisabeta a II-a, s-a stins din viață și, înțelege deja ce îi rezervă viitorul.

Prințul le-ar fi spus colegilor săi de la școala de elită Lambrook School din Berkshire: Tatăl meu va fi rege, așa că ar fi bine să aveți grijă.” Iar în noua sa carte The New Royals”, jurnalista și autoarea Katie Nicholl a declarat că toți cei trei copii ai prințului și prințesei de Wales au fost educați cu un simț al datoriei” și cu o înțelegere a monarhiei.

Își cresc copiii, în special pe prințul George, conștientizând cine este el și rolul pe care îl va moșteni, dar sunt dornici să nu-i împovăreze cu un sentiment de datorie”, a scris Nicholl.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

George înțelege că într-o zi va fi rege și, de mic copil, se certa cu prietenii de la școală, întrecându-și colegii cu replica ucigașă: Tatăl meu va fi rege, așa că ar fi bine să aveți grijă””.

Ea a adăugat că Kate Middleton, în special, a admirat modul în care Prințul Edward și Contesa de Wessex au reușit să își crească cei doi copii, Lady Louise Windsor, 18 ani, și James, Viconte Severn, 14 ani, relativ departe de ochii publicului, în ciuda faptului că ambii părinți sunt membri ai familiei regale care lucrează.

Anul trecut, într-un nou capitol al cărții actualizate Battle of Brothers”, autorul regal Robert Lacey a descris cum să îi spună lui George despre viitorul său rol într-un moment controlat la alegerea lor” și a spus că au ales un moment în jurul celei de-a șaptea aniversări a lui” pentru a avea această conversație.

Se pare că cei doi au amânat discuția cu George, deoarece primii au vrut să-i ofere o educație normală în familie”.

William nu a dezvăluit lumii cum și când i-a dat vestea cea mare fiului său”, a scris Lacey. Poate că într-o zi George ne va spune el însuși povestea. Dar cândva în jurul celei de-a șaptea aniversări a băiatului, în vara anului 2020, se crede că părinții săi au intrat în mai multe detalii despre ceea ce va implica în mod special viața de viitor prinț în serviciu și datorie” regală.”