• Membrii Casei Regale au transmis mesaje de încurajare pentru medici
  • Prințul Charles: Determinarea și curajul lor au fost o inspirație pentru noi toți
  • Ducesa Kate: E trist că a fost nevoie de o pandemie ca publicul să îi sprijine

Ziua de luni, 8 martie, este una importantă pentru britanici. Sărbătoresc Ziua Comunității Națiunilor – o sărbătoare anuală a 53 de țări membre ale comunității internaționale Commonwealth of Nations.

Cu această ocazie, membrii Casei Regale au transmis mesaje de încurajare tuturor celor care lucrează în domeniul medical.

Prințul Charles: „În mijlocul acestei suferințe sfâșietoare, determinarea extraordinară, curajul și creativitatea cu care oamenii au răspuns au fost o inspirație pentru noi toți. Această pandemie ne-a arătat adevărata natură a unei urgențe globale“.

În programul special realizat pentru britanici apar și ducele și ducesa de Cambridge. Kate este dezamăgită că doctorii și asistentele nu primeau recunoașterea pe care o meritau încă dinainte de pandemie.

Kate, Ducesa de Cambridge: „În Marea Britanie, a existat o recunoaștere publică masivă a muncii uimitoare pe care o fac cei din prima linie și este trist că a fost nevoie de o pandemie pentru ca publicul să spijine cu adevărat și să îi sprijine pe toți cei care lucrează în prima linie.“

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
CE FACEM CU POLUAREA?
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA