• Lucian Bode, ministrul de Interne, se plânge de faptul că Diana Șoșoacă nu ar fi achitat până acum vreo amendă.
  • Senatoarea nu a respectat regulile la protestele unde a participat.
  • În martie, Bode a spus că Diana Șoșoacă este „campionă la amenzi”.

Lucian Bode, ministrul de Interne, a fost întrebat la Prima TV câte amenzi a primit Diana Şoşoacă pentru încălcarea regulilor la protestele organizate împotriva măsurilor anti-COVID luate de autorităţi. Însă, oficialul nu a precizat însă dacă Șoșoacă a plătit vreo amendă.

„Mă abţin foarte greu să comentez comportamentul unor colegi parlamentari care aleg deliberat să încalce legea. Acesta este, înainte de toate, un act de iresponsabilitate faţă de ceilalţi, care respectă legea, şi indiferent cum te numeşti şi ce calitate ai, să ştii că vei suporta rigorile legii dacă tu deliberat încalci legea”, a spus Bode.

Ministrul de Interne a mai adăugat că „Șoșoacă a fost sancţionată contravenţional în mai multe rânduri. Conform legii, numărul şi valoarea sancţiunilor privesc strict persoana în cauză şi nu pot să le comunic public, dar vă asigur că de fiecare dată instituţiile statului au aplicat legea şi de fiecare dată când s-a impus o sancţiune, ea a fost aplicată, fie că a fost o sancţiune aplicată în calitate de participant, fie că a fost aplicată în calitate de organizator al unor astfel de manifestări”.

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
SOPHIE TURNER, DESPRE DIVORȚUL DE JOE JONAS
VEZI WORLD PRESS PHOTO LA UNIVERSITATE
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"

La finalul lunii martie, Lucian Bode a spus că senatoarea Diana Șoșoacă este „campioana la amenzi”: „Doamna senator este campioana la amenzi, dar se pare că n-o interesează”.