Incendiul de la Spitalul Judeţean Ploieşti a avut loc într-o secţie care fusese renovată, a declarat joi dimineaţă Cseke Attila, ministrul interimar al Sănătăţii. Ministrul nu a confirmat informaţiile apărute la faţa locului privind unele probleme care ar fi afectat instalaţia de oxigen.

„Nu există o asemenea informaţie în acest moment. Evident, aici, la fel ca la celelalte cazuri, ancheta probabil penală va stabili exact circumstanţele în care s-a produs acest incendiu. Vorbim de o secţie renovată de curând care, din primele informaţii, ar avea şi autorizaţie de la ISU. Evident, această informaţie va trebui verificată. Toate circumstanţele în care s-a produs acest incedniu vor trebui verificate”, a declarat ministrul Sănătăţii.

Doi bărbaţi, de 74 şi 75 de ani, au încetat din viaţă într-un incendiu care a avut loc în această dimineaţă la spitalul suport COVID Movila Vulpii din Ploieşti. 15 pacienţi au fost evacuaţi la Spitalul Judeţean Ploieşti. O angajată a spitalului, care a suferit arsuri pe 40% din suprafaţa corpului, a fost transferată la Spitalul Floreasca din Bucureşti. Incendiul s-a manifestat într-un salon de la parterul clădirii, pe o suprafaţă de aproximativ 20 mp.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI