• Ministrul Mediului, Tánczos Barna, a lansat Campania „Vinerea Verde – Stop! Azi, mașina stă pe loc”
  • Aceasta este o inițiativă care își dorește să impulsioneze mobilizarea pentru un mediu curat, peste tot în țară
  • Premierul Florin Cîțu și vicepremierul au anunțat și ei că se vor implica în această campanie

Ministul Educației, Sorin Cîmpeanu, a spus, joi, la Aleph News, că susține proiectul „Vinerea verde”, lansat de Ministerul Mediului

„Voi veni la serviciu cu o mașină electrică”, a spus Sorin Cîmpeanu.

Ministrul Mediului, Tánczos Barna, a lansat Campania „Vinerea Verde – Stop! Azi, mașina stă pe loc”, o inițiativă care își dorește să impulsioneze mobilizarea pentru un mediu curat, peste tot în țară.

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI

Și premierul Florin Cîțu a spus că se alătură acestei campanii și a precizat că nu este o noutate să meargă pe jos: „Dacă ninge, îmi iau o geacă”.

Merg pe jos de foarte multe ori. În timpul săptămânii, când vremea e frumoasă, merg pe jos. Așa voi merge și vineri, nu e ceva nou pentru mine”, spune Florin Cîțu.

Vicepremierul Dan Barna spune că va merge vineri la birou „pe jos sau cu trotineta”, pentru a marca debutul campaniei Ministerului Mediului „Vinerea Verde – Stop! Azi, mașina stă pe loc”.

„Încă nu m-am decis dacă vin pe jos, foarte probabil, sau voi veni cu trotineta. E o decizie pe care o voi lua până mâine dimineață (vineri – n.r.). Oricum, nu voi veni cu mașina”, a declarat vicepremierul Dan Barna.