• Un pilot al American Airlines și-a pierdut calmul
  • A amenințat că va ateriza din cauza numărului mare de susținători ai lui Donald Trump
  • Imaginile au fost postate pe rețelele sociale vineri seara

La câteva zile după incidentele de la Capitoliu, un video în care sunt implicați susținătorii lui Donald Trump agită Statele Unite. Îl poți auzi pe pilotul unui avion destul de supărat, amenințându-i pe fanii președintelui că îi va debarca.

Mai multe persoane care îl susțin pe Donald Trump par să perturbe zborul scandând „USA! USA !“. Un alt pasager a explicat pe Twitter că și acești oameni strigau „Fight for Trump“.  Acest fapt îl enervează pe pilot, după cum spune Mindy Robinson, care a postat imaginile pe rețelele sociale: „Wow. Sunt într-un avion plin de patrioți care zboară de la DC la Phoenix și am început să cântăm «USA», și căpitanul a venit să ne spună că ne va debarca în Kansas dacă nu ne supunem regulilor“.

Momentul s-ar fi petrecut vineri, 8 noiembrie, pe o rută operată de American Airlines între Washington DC și Phoenix, Arizona.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ

„Iată cum stau lucrurile: acesta este un zbor de patru ore și jumătate către Phoenix. Vom ateriza în mijlocul Kansasului și vom lăsa oameni acolo. Nu-mi pasă. Vom face acest lucru dacă trebuie. Așadar, vă rog să vă comportați corect“, a anunțat pilotul în mesajul său transmis în avion, care a fost și el înregistrat.

American Airlines își apără pilotul

Kansas este un stat american situat la jumatatea distantei dintre Washington și Phoenix. Potrivit Business Insider, mai mulți pasageri nu purtau măști, pe lângă faptul că perturbau zborul. Informații confirmate de American Airlines, care și-a apărat pilotul.

Un purtător de cuvânt al companiei aeriene a subliniat „importanța urmării instrucțiunilor membrilor echipajului și respectarea politicilor obligatorii de protecție a feței“. „La American Airlines, luăm în serios siguranța clienților noștri și apreciem încrederea pe care o acordă echipei noastre pentru a-i îngriji pe tot parcursul călătoriei lor“, a adăugat purtătorul de cuvânt, care a spus că niciun alt incident nu a fost deplâns în timpul zborului.