• Un bărbat din Rusia și-a dat foc în încercarea de a evita să fie trimis pe frontul din Ucraina, potrivit presei locale.
  • Imaginile video filmate în timpul incidentului șocant arată cum bărbatul ia foc, sub privirile martorilor îngroziți.
  • Bărbatul ar fi fost auzit strigând Nu vreau să merg pe front”, referindu-se, se pare, la liniile de front ale războiului din Ucraina – precum și râzând și comportându-se necorespunzător”, potrivit postului de știri rusesc YA62.

Un bărbat din Rusia și-a dat foc în încercarea de a evita să fie trimis să lupte în războiul din Ucraina, potrivit presei locale. Imaginile video filmate în timpul incidentului șocant arată cum bărbatul ia foc, sub privirile martorilor îngroziți.

Bărbatul ar fi fost auzit strigând Nu vreau să merg pe front”, referindu-se, se pare, la liniile de front ale războiului din Ucraina – precum și râzând și comportându-se necorespunzător”, potrivit postului de știri rusesc YA62.

El a fost văzut stropindu-se cu un lichid înainte de a fi dus de urgență la spital în urma evenimentului, unde s-a descoperit că 90% din corpul său era acoperit de arsuri și a fost tratat cu oxigen. Acest lucru vine în urma anunțului lui Putin privind o mobilizare parțială a rezervelor și a recruților din armata rusă, în contextul în care războiul din Ucraina continuă.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Dictatorul rus a anunțat săptămâna trecută că va trimite încă 30.000 de soldați în luptă, inclusiv civili ruși. „Astăzi, forțele noastre armate operează pe o linie de front care depășește 1.000 km, opunându-se nu doar formațiunilor neonaziste din Ucraina, ci întregii mașini militare a Occidentului colectiv”, a declarat el.

Într-o astfel de situație, consider că este necesar să iau următoarea decizie, care este pe deplin adecvată amenințărilor cu care ne confruntăm.” De asemenea, el a amenințat Occidentul cu un război nuclear, afirmând că Rusia are o mulțime de arme pentru a răspunde” la aparentul șantaj” al Occidentului.

Vladimir Putin a mai spus: Dacă integritatea teritorială a țării noastre este amenințată, folosim toate mijloacele disponibile pentru a ne proteja poporul – aceasta nu este o cacealma.”

Războiul din Ucraina nu a decurs conform planului lui Putin, potrivit rapoartelor care apar din națiunea asediată. Regiunea Harkov a fost complet recucerită, ceea ce a dus la descoperirea de gropi comune și camere de tortură improvizate.

Un număr impresionant de 450 de cadavre au fost găsite într-o groapă comună din regiune, multe dintre ele prezentând semne de tortură. Primul ministru adjunct al afacerilor interne din Ucraina, Evheny Yenin, a declarat: Continuăm să găsim cadavre cu semne de moarte violentă – sunt foarte multe. Printre acestea se numără coaste rupte și cranii sparte, bărbați cu mâinile legate, maxilare rupte și organe genitale secționate”.