• Ducele de Sussex și-a făcut luni o apariție surpriză la Londra.
  • Acesta asistă la Înalta Curte pentru un proces împotriva Associated Newspapers pentru colectarea ilegală de informații.
  • Prințul William nu se află la casa sa din Windsor.

Prințul Harry s-a întors în Marea Britanie – dar cel mai probabil nu îi va vedea pe Regele Charles sau pe Prințul William în timpul vizitei sale, scrie Yahoo.

Ducele de Sussex, în vârstă de 38 de ani, și-a făcut luni o apariție surpriză la Londra, participând la prima zi a unui proces juridic în care el și alte personalități, printre care Elton John și Elizabeth Hurley, dau în judecată Associated Newspapers Ltd, editorul publicațiilor Daily Mail și Mail on Sunday, pentru colectarea ilegală de informații.

Aceasta a fost prima dată când prințul Harry, care s-a mutat în California împreună cu Meghan Markle și familia lor în 2020, a revenit în Marea Britanie de la funeraliile reginei Elisabeta din septembrie.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL

Prințul Harry a zburat la Londra pentru a-și arăta sprijinul în acest caz și i-a informat atât pe Regele Charles, cât și pe Prințul William, că se va afla în Marea Britanie pentru proceduri. Cu toate acestea, este puțin probabil ca Harry să-și vadă tatăl sau fratele în timpul călătoriei. Prințul William nu se află la casa sa din Windsor, în timp ce el și soția sa, Kate Middleton, petrec timp cu cei trei copii ai lor în timpul unei vacanțe școlare.

Regele Charles era programat să se afle în Franța în această săptămână pentru primul turneu peste hotare de când a preluat noua funcție. Cu toate acestea, călătoria a fost amânată din cauza revoltelor tot mai violente din întreaga țară. Regele Charles și regina Camilla, în vârstă de 75 de ani, își vor continua planul de a vizita Germania.

Citește și: