• Cred că este legitim să ne întrebăm dacă este vorba despre un simplu episod sau despre o stare”, a spus Pelosi.
  • Eu nu sunt medic. Nu pot să spun ce se va întâmpla în trei sau patru ani”, a declarat ea.
  • Aleşi democraţi le cer tot mai insistent în ultimele ore preşedintelui şi anturajului acestuia să fie transparenţi cu privire la forma în care se află liderul în vârstă de 81 de ani.

Nancy Pelosi consideră legitime” întrebările despre starea de sănătate a lui Joe Biden, după performanţa acestuia în prima dezbatere televizată, joi, la CNN, cu Donald Trump.

Cred că este legitim să ne întrebăm dacă este vorba despre un simplu episod sau despre o stare” de durată, declară la MSNBC fosta preşedintă a camerei Reprezentanţilor, în continuare influentă în Paridul Democrat.

Eu nu sunt medic. Nu pot să spun ce se va întâmpla în trei sau patru ani, dar cred că, după experienţa mea, şi asta m-aţi întrebat, cred că el va continua să fie un mare preşedinte al Statelor Unite”, a declarat ea.

Recomandări

ÎI IA HARRIS LOCUL LUI BIDEN?
PE CINE FACE DE RÂS ȘOȘOACĂ?
RUSIA ÎL CONDAMNĂ PE GERSHKOVICH
UNDE FUGI DE CANICULĂ ÎN WEEKEND?
ZBORURI AFECTATE DE PANA DE LA MICROSOFT
CINE E NOU PREȘEDINTE AL AN

Aleşi democraţi le cer tot mai insistent în ultimele ore preşedintelui şi anturajului acestuia să fie transparenţi cu privire la forma în care se află liderul în vârstă de 81 de ani.

Senatorul democrat Sheldon Whitehouse a apreciat luni, într-un interviu difuzat de un post local, că americanii vor să fie siguri” că Joe Biden este onest cu privire la starea sa”.

Casa Albă respinge de luni de zile, uneori cu anumită iritare, orice întrebare pe tema facultăţilor fizice şi mentale ale preşedintelui american, a cărui uşuinţă fizică şi verbală a cunoscut un declin.

Citește și