• Democrata a rupt tăcerea cu privire la atac printr-o declarație duminică, afirmând că starea soțului ei continuă să se îmbunătățească.
  • Scott a refuzat să comenteze mai mult cu privire la un posibil motiv al agresiunii și a spus că ancheta este în curs de desfășurare.
  • La un moment dat, suspectul l-a căutat pe liderul democrat strigând: Unde este Nancy? Unde este Nancy?.

Președinta Camerei Reprezentanților din SUA, Nancy Pelosi, a declarat că ea și familia sa sunt cu inima frântă și traumatizate după ce un bărbat violent” a intrat în casa ei din San Francisco și i-a atacat soțul.

Paul Pelosi, în vârstă de 82 de ani, se recuperează în urma unei fracturi craniene după ce a fost lovit cu un ciocan de un intrus vineri.

Democrata a rupt tăcerea cu privire la atac printr-o declarație duminică, spunând că starea soțului ei continuă să se îmbunătățească. Ea a spus: Nu am mai văzut-o până acum: Din păcate, un bărbat violent a pătruns ieri dimineață în casa familiei noastre, a cerut să mă confrunte și l-a atacat brutal pe soțul meu Paul.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Copiii noștri, nepoții noștri și cu mine suntem cu inima frântă și traumatizați de atacul care ne-a pus în pericol viața lui Pop. Suntem recunoscători pentru reacția rapidă a forțelor de ordine și a serviciilor de urgență și pentru îngrijirile medicale vitale pe care le primește. Intrusul – David DePape – a pătruns în casa cuplului din San Francisco în jurul orei 2.30 dimineața, se pare că îl căuta pe președintele Camerei Deputaților din SUA.

Poliția a declarat că ofițerii au fost chemați la casă pentru o verificare a stării de bine și au sosit pentru a-i găsi pe ambii bărbați ținând în mână ciocanul. Aceștia au declarat că suspectul a smuls apoi ciocanul de lângă dl Pelosi și l-a folosit pentru a-l ataca violent, înainte de a fi placat de ofițeri.

La un moment dat, suspectul l-a căutat pe liderul democrat strigând: Unde este Nancy? Unde este Nancy?. Șeful poliției din San Francisco, William Scott, a declarat vineri seară, în cadrul unei conferințe de presă, că atacul asupra dlui Pelosi în locuința lor din San Francisco a fost intenționat.

El a spus: Acesta nu a fost un act întâmplător. A fost ceva intenționat. Și este greșit. Scott a refuzat să comenteze mai mult cu privire la un posibil motiv al agresiunii și a spus că ancheta este în curs de desfășurare. Anterior, președintele SUA a reluat comentariile șefului poliției, spunând că se pare că agresiunea a fost destinată președintelui Camerei Reprezentanților din SUA.

El a condamnat rapid atacul asupra lui Pelosi, calificându-l drept josnic, și a făcut o paralelă între atacul asupra soțului președintelui Camerei și revoltele de la Capitoliul SUA. Vorbind la un eveniment din Philadelphia, vineri seara, el a abordat rapoartele potrivit cărora atacatorul ar fi repetat același cântec auzit în timpul revoltelor din 6 ianuarie 2021.