• Netanyahu acuză armata israeliană pentru eșecul de a prezice atacul Hamas, spun surse din apărare.
  • Prim-ministrul israelian a numit un nou purtător de cuvânt pentru a lua legătura cu corespondenții militari, o mișcare neobișnuită, o sursă spunând că au auzit că defăimează ofițerii.
  • Mai multe surse au descris numirea ca fiind neobișnuită, mai ales în timpul unui război, deoarece ministrul apărării și șeful de stat major al IDF mențin de obicei o comunicare continuă cu corespondenții militari.

Netanyahu acuză armata israeliană pentru eșecul de a prezice atacul Hamas, spun surse din apărare. Prim-ministrul israelian a numit un nou purtător de cuvânt pentru a lua legătura cu corespondenții militari, o mișcare neobișnuită, o sursă spunând că au auzit că defăimează ofițerii, scrie Haarentz, citând surse din apărare.

Prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu „complotează” pentru ca armata să fie de vină pentru atacurile Hamas de acum două săptămâni, spun surse din apărare, luând măsuri.

Recomandări

CNN: HAGA CERE ARESTAREA LUI NETANYAHU
CE URMEAZĂ ÎN IRAN
RAISI ȘI DELEGAȚIA AU MURIT
CINE STĂ ÎN CARTIERUL JUSTIȚIEI
NASA CAUTĂ URMELE VIEȚII PE MARTE
CINE ESTE EBRAHIM RAISI?

„Netanyahu face campanie”, a spus o sursă. „Colectează dovezi împotriva armatei, explicând în discuții private de ce nu este de vină și că nu a primit informații.” Potrivit unui alt oficial, „Este clar ce face Netanyahu: am vorbit deja despre el că defăimează ofițerii de la un corespondent militar. Este rușinos.”

Mai multe surse au descris numirea ca fiind neobișnuită, mai ales în timpul unui război, deoarece ministrul apărării și șeful de stat major al IDF mențin de obicei o comunicare continuă cu corespondenții militari.

„Doar pentru a ilustra”, a spus o sursă din apărare, „șeful de stat major nu a întâlnit niciun corespondent. Prim-ministrul i-a văzut deja pe mai multe dintre ele de două ori”.

Citește și: