• O nouă figură de ceară a lui Dwayne Johnson a fost dezvăluită la un muzeu din Paris, dar oamenii se chinuie să vadă asemănarea.
  • Unii au spus că statuia seamănă cu Mr. Proper, Steve Wilkos sau co-starul său din „Fast and Furious” Vin Diesel.
  • Johnson a observat, dând like unei postări care numește figura „deficientă de melanină” pe Instagram.

O nouă figură de ceară a lui Dwayne Johnson a fost dezvăluită la un muzeu din Paris, dar oamenii se chinuie să vadă asemănarea, scrie Business Insider.

Profesionul de lupte devenit actor, cunoscut și sub numele său de ring „The Rock”, a fost imortalizat în sculptură la Musée Grévin din Paris, Franța. Silueta surprinde cu exactitate fizicul musculos al actorului, prezentând un cap ras și tatuaje pe bicepși care ies dintr-o cămașă cu mâneci scurte, cu guler albastru.

Cu toate acestea, după ce fotografiile cu figurina au fost postate marți pe Instagramul oficial al muzeului, comentatorii au subliniat rapid că pare să existe ceva ce artistul figurii de ceară a trecut cu vederea.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
MENIU A LA GREC
JOE BIDEN DECLASIFICĂ MARIJUANA
RAZBOIUL PENTRU A.I. A ÎNCEPUT

Când popularul cont de Instagram @theshaderoom a distribuit vineri o fotografie cu statuia, numind figura de ceară „cu deficit de melanină”, Johnson însuși a părut să ia atenție. Actorului i-a plăcut postarea.

În secțiunea de comentarii a postării, oamenii au început să împărtășească cu cine credeau că lucrarea de ceară seamănă mai mult.

„L-au transformat pe The Rock în Mr. Proper”, a spus o persoană, în timp ce alta a scris: „Acesta este Steve Wilkos”.

Alții au aruncat, de asemenea, nume precum Vin Diesel, Christopher Meloni și Billy Zane.

Citește și: