• Fostul prim-ministru al Scoției, Nicola Sturgeon, spune că speculațiile de pe rețelele sociale cu privire la viața sa privată au făcut-o să pară mult mai interesantă decât a fost.
  • Sturgeon a anunțat în februarie că demisionează, în parte din cauza „brutalității” vieții politice.
  • Politicianul a fost înlocuit în funcția de prim-ministru de Humza Yousaf la începutul acestei săptămâni.

Nicola Sturgeon a afirmat că printre motivele care au dus la demisia sa se numără și zvonurile care circulau pe internet, precum și nevoia de a-și proteja viața privată.

În luna februarie, fostul lider al Partidului Național Scoțian (SNP) a anunțat că părăsește poziția de prim-ministru al Scoției, întrucât în mintea și în inima mea” a simțit că este momentul să plece.

Conform Sky News, într-un podcast al BBC, Nicola Sturgeon a explicat că bârfele din online despre viața ei personală au fost unul dintre factorii care au contribuit la decizia ei de a-și dori mai multă intimitate.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Printre afirmațiile respinse se numără zvonurile că ar fi o lesbiană în secret” care a avut o aventură cu o diplomată franceză și că cele două au cumpărat o casă de la mama jucătorului de tenis Sir Andy Murray, Judy, pentru a-și face un cuibușor de nebunii”.

Sturgeon a declarat că înțelege realitățile vieții politice și că va continua să fie în Parlament, dar dorește să aibă mai multă intimitate și să protejeze o parte din viața sa personală.

Nicola Sturgeon a fost la conducerea guvernului Holyrood timp de opt ani, după ce a fost deputată începând cu anul 1999. Deși mulți o cunosc și o respectă pentru abilitățile sale politice, Sturgeon a remarcat că este „o realizare” faptul că există încă oameni care nu cunosc prea multe despre ea.

Ea a precizat că există oameni vor să creadă că există un aspect secret al vieții ei, însă, din păcate, acest lucru nu este adevărat.

Humza Yousaf – noul prim-ministru regional al Scoției

Politicianul a fost înlocuit în funcția de prim-ministru de Humza Yousaf la începutul acestei săptămâni.

Plecarea sa dramatică, după mai bine de două decenii în această funcție, a venit după ce șeful departamentului de comunicare al partidului a demisionat în urma dezvăluirilor că a furnizat din greșeală numere false de membri unui jurnalist.

Citește și:

Demisia lui Nicola Sturgeon este sfârșitul unei ere: „Știam în mintea și sufletul meu că trebuie să plec”

După opt ani de mandat, Nicola Sturgeon demisionează din funcția de prim-ministru al Scoției. „E corect pentru mine, pentru partidul meu și pentru țară”

Donald Trump are interzis la golf în Scoția. Mesajul premierului Nicola Sturgeon