Nicușor Dan, un nou atac la Firea: „Pare incredibil acest haos lăsat de fostul primar, încă plătim datorii de acum 2 ani“

Nicușor Dan, un nou atac la Firea: „Pare incredibil acest haos lăsat de fostul primar, încă plătim datorii de acum 2 ani“ Mediafax Foto
  • Primarul Capitalei aduce noi acuzații Gabrielei Firea
  • Nicușor Dan: „Pare incredibil acest haos lăsat de fostul primar“
  • Nicușor Dan spune că săptămâna trecută a achitat două facturi de acum doi ani

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, spune că săptămâna trecută a achitat două facturi din martie 2019: „Pare incredibil acest haos lăsat de fostul primar, dar încă plătim datorii de acum doi ani”.

Continuăm să plătim datorii lăsate bucureștenilor de fosta administrație Firea. Săptămâna trecută am achitat două facturi din martie 2019. Pare incredibil acest haos lăsat de fostul primar, dar încă plătim datorii de acum 2 ani. Vreau să îi asigur pe toți cei care încă au bani de recuperat, pentru diverse servicii și lucrări deja executate, că relația noastră cu ei este una corectă. Și așa va fi pe tot parcursul mandatului meu la conducerea orașului”, transmite Nicușor Dan.

Primarul general al Bucureștiului menționează că principalul obiectiv al acestor prime luni de mandat a fost să reclădească încrederea.

Pentru ca Bucureștiul să devină orașul pe care ni-l dorim, trebuie să existe colaborare între autoritate, mediul de afaceri, asociațiile profesionale, ONG-uri și, mai ales, cetățeni. Pentru colaborare este nevoie de încredere. Principalul obiectiv al acestor prime luni de mandat a fost să reclădesc încrederea”, conchide Nicușor Dan.