• În ciuda diagnosticului, se spune că ducesa este bine dispusă”.
  • Ducesa a suferit o mastectomie de opt ore în luna iulie a anului trecut.
  • Vestea diagnosticului vine în timp ce regele se pregătește să urmeze un tratament pentru o prostată mărită.

Sarah Ferguson, ducesa de York, a fost diagnosticată cu o formă agresivă de cancer de piele, la doar câteva luni după ce a fost tratată pentru cancer de sân, scrie The Independent.

Ducesa a suferit o mastectomie de opt ore în luna iulie a anului trecut – dar în timpul unei intervenții chirurgicale de control, luna trecută, dermatologii au îndepărtat mai multe alunițe, descoperind că una dintre ele era melanom malign.

În ciuda diagnosticului, se spune că ducesa este bine dispusă”, în timp ce se confruntă cu alte teste pentru a descoperi dacă cancerul s-a răspândit în alte părți ale corpului.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Vestea diagnosticului vine în timp ce regele se pregătește să urmeze un tratament pentru o prostată mărită, în timp ce prințesa de Wales se recuperează în spital după o operație abdominală.

Un purtător de cuvânt al ducesei a declarat După ce a fost diagnosticată cu o formă incipientă de cancer de sân în această vară, Sarah, Ducesa de York, a fost diagnosticată acum cu melanom malign. Dermatologul ei a cerut ca mai multe alunițe să fie îndepărtate și analizate în același timp în care ducesa a fost supusă unei operații de reconstrucție în urma mastectomiei, iar una dintre acestea a fost identificată ca fiind canceroasă. Ea este supusă unor investigații suplimentare pentru a se asigura că aceasta a fost depistată în stadii incipiente. În mod clar, un alt diagnostic la atât de puțin timp după tratamentul pentru cancerul de sân a fost angoasant, dar ducesa rămâne cu o stare de spirit bună”.

Citește și