• Fosta ambasadoare la ONU a Statelor Unite pune la îndoială starea de sănătate a contracandidatului ei.
  • Haley a mai spus în timpul campaniei sale că atât Joe Biden, care are 81 de ani, cât și Donald Trump, 77 de ani, își arată limitele date de vârstă.
  • Trump a spus mai întâi că Haley a refuzat securitatea oferită de administrația sa pe 6 ianuarie și apoi a menționat-o din nou pe Haley.

Până să ajungem totuși la alegeri, ne îndreptăm spre gafele lui Trump. Candidata republicană la președinția SUA, Nikki Haley, contestă sănătatea mintală a lui Donald Trump, după ce fostul președinte a confundat-o pe aceasta cu democrata Nancy Pelosi în timp ce vorbea despre atacul din 6 ianuarie 2021 asupra Capitoliului.

În timp ce era în Keene, New Hampshire, Haley a făcut referire la discursul lui Trump din seara precedentă, în care acesta a spus în mod eronat că Haley s-a ocupat de securitatea Capitoliului pe 6 ianuarie 2021. Trump a spus mai întâi că Haley a refuzat securitatea oferită de administrația sa pe 6 ianuarie și apoi a menționat-o din nou pe Haley, adăugând: Au distrus toate informațiile, toate dovezile, totul, au șters și distrus totul. Apropo, nu au descris niciodată mulţimea din 6 ianuarie. Nikki Haley, ştiţi, ştiţi că au distrus toate informaţiile, toate dovezile, totul, au şters şi distrus totul. Totul, din mai multe motive, cum ar fi că Nikki Haley este responsabilă de securitate. I-am oferit 10.000 de oameni, soldaţi, Garda Naţională, orice şi-a dorit. A refuzat. Nu vor să vorbească despre asta”.

Acesta a fost momentul în care Donald Trump o confunda pe Nikki Haley cu Nancy Pelosi, în fața mulțimii de suporteri. Halley și Trump sunt pe ultima sută de metri a campaniei pentru alegerile primare din statul New Hampshire, care au loc marți. Discursul lui Trump a avut loc la trei ani de la asaltul simpatizanților săi asupra sediului Congresului. Nu este prima gafă făcută de Trump în ultimele săptămâni. El l-a confundat pe Joe Biden cu Barack Obama într-un discurs și la altă discuție electorală s-a referit la premierul Ungariei, Viktor Orban, ca fiind liderul Turciei.

Recomandări

ALICIA KEYS E NOMINALIZATĂ LA TONY AWARDS
CINE-I „DI VINĂ”?
MENIU A LA GREC
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
CAMPUS „MADE IN CHINA”

Fosta ambasadoare la ONU a Statelor Unite pune la îndoială starea de sănătate a contracandidatului ei. Halley a mai spus în timpul campaniei sale că atât Joe Biden, care are 81 de ani, cât și Donald Trump, 77 de ani, își arată limitele date de vârstă și americanii nu pot risca să aibă pe cineva nepotrivit mintal pentru funcția de președinte.

Citește și