• Italia este chinuită de virus.
  • Un nou record al cazurilor COVID a fost înregistrat joi.
  • Peste 126.000 de cazuri au fost raportate joi.

Nou record al numărului de cazuri COVID în Italia. Peste 126.000 au fost înregistrate în ultimele 24 de ore. Italia bate recordul de până acum al bilanţului pandemic şi depăşeşte joi 126.000 de cazuri noi COVID.

Autorităţile sanitare din Italia anunţă pentru ultimele 24 de ore 126.888 de cazuri noi COVID. Miercuri erau 98.020 de cazuri, dar joi, un nou record al numărului de cazuri COVID a fost înregistrat în Italia. Aproximativ 80.000 de cazuri noi au fost raportate marți în Italia.

Potrivit datelor Ministerului Sănătăţii citate de Agenţia ANSA, au murit 156 de oameni, în timp ce miercuri erau 136 de decese. Gradul de ocupare a paturilor de către pacienţii COVID la terapie intensivă a crescut de la 10% pe 17 decembrie la 13% miercuri.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

În ce priveşte manifestările de Revelion, Ministerul de Interne a făcut apel la poliţie să intensifice controalele în special în zonele centrale ale oraşelor, unde mai multe cluburi. Scopul este acela de a pune în aplicare regulile anti-COVID, în special obligativitatea măştii de protecţie, chiar şi în aer liber, şi interzicerea adunărilor.