• Nuclearelectrica anunță că Unitatea 1 a CNE Cernavoda s-a deconectat automat de la Sistemul Energetic National în dupa-amiaza zilei de 19 octombrie.
  • Specialiștii CNE Cernavoda investighează, în vederea remedierii, cauza care a condus la deconectarea automată a Unității 1 CNE Cernavoda de la Sistemul Energetic National.
  • Deconectarea automata a Unității 1 CNE Cernavoda de la Sistemul Energetic National, precum și lucrările de remediere nu au impact asupra securității nucleare a reactorului, personalului unității, populației și mediului înconjurător.

Nuclearelectrica anunţă că miercuri după-amiaza Unitatea 1 a Centralei de la Cernavodă s-a deconectat automat de la sistemul energetic naţionaldin cauza unei disfuncţionalităţi în partea clasică a unităţii, fără impact pe partea nuclear.

Potrivit Nuclearelectrica, specialiştii CNE Cernavodă investighează, în vederea remedierii, cauza care a condus la deconectarea automată a Unităţii 1 CNE Cernavodă de la Sistemul Energetic Naţional.

Deconectarea automată a Unităţii 1 CNE Cernavodă de la Sistemul Energetic Naţional, precum şi lucrările de remediere nu au impact asupra securităţii nucleare a reactorului, personalului unităţii, populaţiei şi mediului înconjurător” , transmite Nuclearelectrica.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII
MESAJUL REGELUI CHARLES
BEYONCE LANSEAZĂ UN NOU ALBUM
FORȚA DE REACȚIE NATO POATE INTRA ÎN ROMÂNIA
XIAOMI LANSEAZĂ PRIMUL EV