• O explozie a avut loc în Donețk în seara de vineri, în apropiere de clădirea guvernului RPD.
  • Mașina aruncată în aer aparține lui Sinenkov, șeful Miliției Populare din RPD.
  • Primele autobuze pleacă spre Rusia. Se plănuiește evacuarea a până la 700.000 de civili.

UPDATE 18.29

Jurnaliştii au ajuns deja la locul exploziei. Mașina aruncată în aer lângă administrația Donețk este un UAZ kaki. UAZ-ul militar aruncat în aer este mașina lui Sinenkov, șeful Miliției Populare din RPD. El însuși nu a fost rănit.

UPDATE 18.25

Secretarul de presă al Ministerului Transporturilor din Regiunea Rostov, Alexei Zotiev, a declarat pentru RBC despre organizarea evacuării populației din republicile autoproclamate Donbass.

Întâlnirile vor avea loc până la sfârșitul zilei. Acum se coordonează activitatea tuturor serviciilor, se iau în considerare fluxul uman potențial, traficul de transport și plasamentele. Regiunea Rostov se învecinează cu LPR și RPD. Înțelegem că un flux mare de refugiați va trece prin regiunea noastră. Până în prezent, nici un autobuz cu refugiați nu a intrat pe teritoriul regiunii Rostov.

Recomandări

A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID

UPDATE 18.21

Ministerul Situațiilor de Urgență din Donețk se duce la explozie. Miliția populară a republicii declară că o mașină a explodat lângă Casa Guvernului.

ȘTIRE INIȚIALĂ

O explozie din Donețk s-a auzit la câteva zeci de metri de clădirea guvernului RPD.

O serie de mass-media ruse susțin imediat că la Donețk, în centrul orașului, a avut loc o explozie, presupusă lângă clădirea așa-numitului „guvern al RPD”.