• Femeia a fost asistată de medici, dar ulterior a fost anunțat decesul acesteia.
  • Utilizatorii rețelelor de socializare care au distribuit înregistrarea au lăudat moartea femeii.
  • În 2021, un predicator pakistanez a murit în timp ce interpreta un verset din Coranul Sfânt în timpul unei prelegeri.

Un videoclip cu o femeie indoneziană care a murit în timp ce recita pasaje din Sfântul Coran a devenit viral pe rețelele de socializare. Se crede că înregistrarea video provine de la o adunare religioasă, în care se vede cum femeia cade încet pe spate, în timp ce oamenii se grăbesc să o resusciteze.

Videoclipul, care are o durată de 22 de secunde, o arată pe femeie suferind de un posibil stop cardiac, întrucât nu a putut finaliza recitarea. Femeia a fost asistată de medici, dar ulterior a fost anunțat decesul acesteia.

Utilizatorii rețelelor de socializare care au distribuit înregistrarea au lăudat moartea primitoarei, spunând că a fost un mod onorabil de a muri și s-au rugat lui Allah să îi acorde un loc în paradis. În 2021, un predicator pakistanez a murit în timp ce interpreta un verset din Coranul Sfânt în timpul unei prelegeri.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
TAYLOR SWIFT BATE RECORDURILE SPOTIFY
TIKTOK AR PUTEA FI INTERZIS ÎN SUA PÂNĂ ÎN 2025
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT

Videoclipul care arată momentul morții predicatorului islamic pakistanez, Sheikh Abdulmateen Asghar, în timp ce susținea o prelegere despre meritele companionilor Profetului, fie ca Dumnezeu să fie mulțumit de ei, a devenit, de asemenea, viral pe rețelele de socializare.

S-a aflat că șeicul a decedat în timp ce interpreta un verset din Coranul Sfânt, care spune: Într-adevăr, cei care își coboară vocea în fața Mesagerului lui Allah – aceștia sunt cei ale căror inimi Allah le-a testat pentru dreptate. Pentru ei este iertare și o mare răsplată.