• Femeia a fost asistată de medici, dar ulterior a fost anunțat decesul acesteia.
  • Utilizatorii rețelelor de socializare care au distribuit înregistrarea au lăudat moartea femeii.
  • În 2021, un predicator pakistanez a murit în timp ce interpreta un verset din Coranul Sfânt în timpul unei prelegeri.

Un videoclip cu o femeie indoneziană care a murit în timp ce recita pasaje din Sfântul Coran a devenit viral pe rețelele de socializare. Se crede că înregistrarea video provine de la o adunare religioasă, în care se vede cum femeia cade încet pe spate, în timp ce oamenii se grăbesc să o resusciteze.

Videoclipul, care are o durată de 22 de secunde, o arată pe femeie suferind de un posibil stop cardiac, întrucât nu a putut finaliza recitarea. Femeia a fost asistată de medici, dar ulterior a fost anunțat decesul acesteia.

Utilizatorii rețelelor de socializare care au distribuit înregistrarea au lăudat moartea primitoarei, spunând că a fost un mod onorabil de a muri și s-au rugat lui Allah să îi acorde un loc în paradis. În 2021, un predicator pakistanez a murit în timp ce interpreta un verset din Coranul Sfânt în timpul unei prelegeri.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Videoclipul care arată momentul morții predicatorului islamic pakistanez, Sheikh Abdulmateen Asghar, în timp ce susținea o prelegere despre meritele companionilor Profetului, fie ca Dumnezeu să fie mulțumit de ei, a devenit, de asemenea, viral pe rețelele de socializare.

S-a aflat că șeicul a decedat în timp ce interpreta un verset din Coranul Sfânt, care spune: Într-adevăr, cei care își coboară vocea în fața Mesagerului lui Allah – aceștia sunt cei ale căror inimi Allah le-a testat pentru dreptate. Pentru ei este iertare și o mare răsplată.