O femeie din Texas a transformat imaginea virală cu Bernie Sanders într-o păpușă tricotată și a scos-o la licitație. Ce sumă a primit

Bernie Sanders

Bernie Sanders

Frenezia Bernie Sanders continuă. De la meme-urile care au împânzit internetul, generând aproape 2 milioane de dolari, senatorul american a fost transformat într-o păpușă croșetată, care s-a vândut cu peste 20.000 de dolari, scrie The Guardian.

După învestirea lui Joe Biden, imaginea senatorului din Vermont care stă zgribulit într-un scaun, purtând mănuși tricotate, a devenit virală. Tobey King, din Texas, s-a gândit să transforme faimoasa memă într-o păpușă tricotată și a vândut-o pentru 2.300 de dolari.

„Este uluitor, pentru că știam că Bernie a devenit popular, datorită acelei imagini și aveam deja un model Bernie și o păpușă Bernie. Deci, am modificat acel model super rapid”, a spus Tobey King.

Pentru a recrea imaginea exactă a senatorului, femeia a croșetat șapte ore non-stop. Tobey King, în vârstă de 46 de ani, a postat inițial fotografii cu păpușa de aproximativ 22 de cm pe contul ei de Instagram și a strâns mii de aprecieri și comentarii. Tobey a scos la vânzare păpușa pe eBay și a vândut-o pentru 20.300 de dolari, despre care a spus că îi va dona către Meals on Wheels America.

Femeia a spus că poate astfel și-a găsit scopul. „Aceasta este noua mea cale”, a spus King. „Acesta este o nouă cale de a ajuta oamenii într-un mod pe care nu l-am mai putut face până acum.”

King, care locuiește în Corpus Christi, Texas, a spus că peste 30.000 de oameni au cumpărat păpușa croșetată Sanders din magazinul ei Etsy. Ea speră că Sanders va fi de acord eforturile ei.

Exit mobile version