• O prezentatoare a transmis un mesaj detaliat rușilor, spunând că oamenii sunt mințiți „cu nerușinare”.
  • Aceasta atrage atenția către atacurile constante ale rușilor și asupra faptului că, în Rusia, nu se știe nimic despre război.
  • Prezentatoarea a avertizat cu privire la consecințele devastatoare pe care războiul le va avea.

O prezentatoare din Ucraina a decis să se alăture luptei împotriva dezinformării și le-a spus rușilor cum stau lucrurile, de fapt, în țara sa. Aceasta a transmis un mesaj detaliat, spunând că oamenii sunt mințiți „cu nerușinare”.

Deschideți ochii și vedeți ce se întâmplă în țara mea!”. A fost prima parte spusă de prezentatoare, Lesya Nikityuk, celor care o urmăresc din Rusia. Lesya spune că, până acum, le-a arătat călătoriile ei, realizările și dezamăgirile. Dar acum atrage atenția către atacurile constante ale rușilor și asupra faptului că, în Rusia, nu se știe nimic despre război. Lesya le spune rușilor că ceea ce se întâmplă acum îi va afecta și pe ei în curând.

Numele meu este Vlasya Ivanovna Nikityuk. Ați trăit alături de mine călătoriile, realizările, dezamăgirile. Dar nu puteți trăi alături de mine evenimentele curente din țara mea. Trebuie să le vedeți cu ochii voștri. Dar nu le puteți vedea, pentru că posturile dvs. TV nu vă arată evenimentele respective. Acestea vă mint cu nerușinare.

Recomandări

SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

Haideți să vă povestesc cum a început dimineața noastră de astăzi! Dimineața noastră de astăzi a început cu tancurile rusești care au tras asupra Centralei nucleare de la Zaporojie, cea mai mare din Europa, și cu o capacitate de 10 ori mai mare decât Centrala de la Cernobîl. Dacă ea va exploda, șocul exploziei va ajunge până la munții Ural. Asta ca fapt divers.

Dimineața noastră de astăzi a început cu bombardamente rusești asupra școlilor din Jitomir. Și tot acolo, în Jitomir, a fost bombardată maternitatea. Maternitatea, gândiți-vă, locul în care se presupune că oamenii se nasc și nu mor. Puteți opri acest război. Mergeți în piețe! Nu la Ikea, nu la Apple. Ieșiți în piețele din orașele voastre. În zilele de lucru la 19:00, în week-end la 14:00.

Opriți acest război! Acest război este orientat și împotriva voastră, împotriva economiei voastre. Gândiți-vă! Voi o să vă decideți soarta, soarta copiilor voștri, fiind 140 de milioane, sau o singură persoană care a pierdut simțul realității”, a spus aceasta despre situația tragică din Ucraina.