• O regină a frumuseții care și-a văzut prietenul ucis în războiul din Ucraina spune că se va răzbuna pe președintele rus Vladimir Putin.
  • Evgenia Prokopenko, regina Ucrainei la concursul Pământul 2012, a renunțat la tocuri pentru a ajuta luptătorii răniți și acum salvează vieți pe linia frontului din Ucraina.
  • Și încă își duce geanta de machiaj în tranșee.

O regină a frumuseții care și-a văzut prietenul ucis în războiul din Ucraina spune că se va răzbuna pe președintele rus Vladimir Putin.

Evgenia Prokopenko, regina Ucrainei la concursul Pământul 2012, a renunțat la tocuri pentru a ajuta luptătorii răniți și acum salvează vieți pe linia frontului din Ucraina. Și încă își duce geanta de machiaj în tranșee. Dar principalul obiectiv al medicului în vârstă de 35 de ani este salvarea de vieți și spune că are un glonț pentru Vladimir Putin.

Daily Star relatează că Evygina a spus: Vorbesc fluent limba rusă, dar nu cunosc limba lui Putin. Nu știu în ce limbă se mai poate vorbi cu el, pentru că el refuză să înțeleagă toate limbile tuturor țărilor dezvoltate ale lumii.”

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Femeia nu are nici o reținere în a folosi o armă și, dacă are ocazia, o va folosi. Ea a spus: „Nu am cuvinte pentru el, deoarece cu Putin trebuie să acționăm, nu să vorbim. Am doar un glonț pentru el”.

Evgenia a lăsat în urmă cu șase luni familia și pe cei dragi și s-a îndreptat spre linia frontului cu Forțele Armate Ucrainene, ceea ce a fost o schimbare completă față de viața ei anterioară. Și-a văzut prietenii și camarazii murind, dar încă reușește să se agațe de o aparență a vieții sale de regină a frumuseții.

Finalista Miss Pământ 2012, din Kiev, a declarat: „Nu am mai fost niciodată în Ucraina. Nu contează în ce tranșee mă aflu, în rucsacul meu militar există întotdeauna o trusă de machiaj cu oglindă și parfumuri!”.

Evgenia recunoaște că viața ei s-a schimbat drastic de când Putin a ordonat operațiunea specială” la sfârșitul lunii februarie. Iar acum ea se deplasează de pe un front de luptă pe altul. Iar ea și colegii ei de trupă au eliberat orașul Izyum și satele învecinate de Rusia.

Zona fusese ocupată timp de șase luni înainte ca Ucraina să o recupereze. Ea a spus: Sunt două vieți foarte diferite, opuse. În viața civilă, am fost implicată în lucruri complet diferite. Aveam propria mea afacere, acolo uniforma mea era o rochie elegantă cu tocuri, în război o rochie militară aspră și berete. Aici, pe front, sunt paramedic. Evacuez din zonele roșii (zonele de luptă) răniți. Acordăm primul ajutor”.

Evgenia, care salvează, de asemenea, animale din zonele periculoase, a adăugat: Nu aș fi crezut niciodată, Dacă cineva mi-ar fi spus acum șase luni că voi fi în Forțele Armate Ucrainene, dormind în tranșee sau subsoluri, salvând răniți sub foc. Viața mea s-a schimbat radical în urmă cu șase luni.”

Frumoasa, care a locuit în Harkov și Kiev, a spus că a reușit să se adapteze” la ambele părți ale vieții sale, atât în vremuri de război, cât și în vremuri de pace. Ea a spus: În ambele vieți, mă simt destul de organică, pentru că te poți adapta și te poți obișnui cu totul. Când vine ce e mai rău – rănirea sau moartea prietenilor tăi – strângi pumnii, strângi din dinți și faci ceea ce este necesar.”