• OceanGate continuă să promoveze pe site-ul său călătorii la epava Titanicului.
  • Compania care a trimis spre Titanic nava Titan, listează două misiuni la epavă în iunie 2024.
  • La începutul acestei luni, unul dintre submersibilele companiei a făcut implozie cu cinci pasageri la bord.

OceanGate continuă să promoveze pe site-ul său expediții la epava Titanicului. Compania listează două misiuni către epava Titanicului, pentru iunie 2024. Site-ul a precizat că expediția din 2023 este în curs de desfășurare și că potențialii clienți ar trebui să se informeze cu privire la datele disponibile, scrie Insider.

Site-ul a mai precizează că pasagerilor li s-ar putea alătura scafandrul francez PH Nargeolet – una dintre persoanele care au murit la bordul submersibilului Titan la începutul acestei luni.

Submersibilul OceanGate a făcut implozie cu cinci pasageri la bord, la câteva ore de la o scufundare pentru a vedea epava Titanicului. Ambarcațiunea a pierdut comunicarea cu nava de suprafață după două ore de la coborâre, declanșând o tentativă de căutare și salvare foarte mediatizată. Directorul executiv al OceanGate, Stockton Rush, se afla, de asemenea, la bordul ambarcațiunii.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
JAPONIA PREZINTĂ TEHNOLOGIA 6G

Miercuri, Paza de Coastă americană a declarat că „presupuse” rămășițe umane au fost colectate din epava submersibilului Titan. Oficialii americani și canadieni investighează cauzele imploziei submersibilul.

Citește și