• Ludovic Orban a achitat, sâmbătă, două amenzi
  • În total, premierul a plătit 3.000 de lei, pentru fumat şi nepurtarea măştii de protecţie în spaţii închise, a anunţat Guvernul
  • Premierul consideră că „regulile trebuie respectate în aceeaşi măsură de către orice cetăţean, indiferent de poziţia pe care o ocupă“

După ce în mediul online s-a viralizat o poză în care premierul și mai mulți colegi ai săi fumează și consumă alcool în biroul de la Palatul Victoria, Orban a plătit sâmbătă cele două amenzi prin intermediul platformei ghiseul.ro.

Uite ce au transmis reprezentanții Guvernului: „Prim-ministrul Ludovic Orban a achitat astăzi, 30 mai a.c., prin intermediul platformei www.ghiseul.ro, două amenzi în valoare cumulată de 3000 de lei, la cuantumul maxim prevăzut de lege, pentru fumat şi nepurtarea măştii în spaţii închise“.

Ei au mai spus că premierul crede că „regulile trebuie respectate în aceeaşi măsură de către orice cetăţean, indiferent de poziţia pe care o ocupă, iar în cazul în care acestea sunt încălcate trebuie aplicate sancţiunile stabilite de lege, fără a face distincţie“.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Pentru funcţia de premier, Orban câştigă 23.920 lei/ lună, iar înainte de a deveni demnitar, liderul liberal avea un venit de doar 3.000 de lei pe lună.