Părinții unui copil de doi ani au fost uciși în atacul de Ziua Independenței

copil rămas singur Sursă foto - Facebook
  • Crimo ar fi tras peste 70 de focuri de armă cu o pușcă de mare putere, asemănătoare unui AR-15, în mulțime.
  • Robert Bobby Crimo III, în vârstă de 21 de ani, a fost acuzat marți.
  • Aiden McCarthy a fost separat de părinții săi în timpul împușcăturilor.

Părinții unui copil în vârstă de doi ani au fost uciși într-un atac armat la parada de 4 iulie din Highland Park, Illinois. Irina McCarthy, în vârstă de 35 de ani, și Kevin McCarthy, în vârstă de 37 de ani, s-au numărat printre cele șapte persoane ucise în timpul masacrului de luni.

Ei îl lasă în urmă pe fiul lor, Aiden McCarthy, care a fost separat de părinții săi în timpul împușcăturilor, dar a fost luat în grijă de membrii comunității North Shore. El a fost ulterior dus la bunicii săi, a precizat managerul orașului.

Presupusul autor al atacului armat, Robert Bobby Crimo III, în vârstă de 21 de ani, a fost acuzat marți de șapte capete de acuzare pentru crimă de gradul întâi.

Crimo ar fi tras peste 70 de focuri de armă cu o pușcă de mare putere, asemănătoare unui AR-15, în mulțime, au declarat autoritățile. Cel puțin 38 de persoane au fost rănite în urma împușcăturilor.

Oficialii au declarat că cinci persoane au murit la locul masacrului și una a murit la spital. O a șaptea victimă a murit marți. Suspectul, în vârstă de 21 de ani, riscă închisoare pe viață fără eliberare condiționată dacă va fi condamnat.