• Crimo ar fi tras peste 70 de focuri de armă cu o pușcă de mare putere, asemănătoare unui AR-15, în mulțime.
  • Robert Bobby Crimo III, în vârstă de 21 de ani, a fost acuzat marți.
  • Aiden McCarthy a fost separat de părinții săi în timpul împușcăturilor.

Părinții unui copil în vârstă de doi ani au fost uciși într-un atac armat la parada de 4 iulie din Highland Park, Illinois. Irina McCarthy, în vârstă de 35 de ani, și Kevin McCarthy, în vârstă de 37 de ani, s-au numărat printre cele șapte persoane ucise în timpul masacrului de luni.

Ei îl lasă în urmă pe fiul lor, Aiden McCarthy, care a fost separat de părinții săi în timpul împușcăturilor, dar a fost luat în grijă de membrii comunității North Shore. El a fost ulterior dus la bunicii săi, a precizat managerul orașului.

Presupusul autor al atacului armat, Robert Bobby Crimo III, în vârstă de 21 de ani, a fost acuzat marți de șapte capete de acuzare pentru crimă de gradul întâi.

Recomandări

SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

Crimo ar fi tras peste 70 de focuri de armă cu o pușcă de mare putere, asemănătoare unui AR-15, în mulțime, au declarat autoritățile. Cel puțin 38 de persoane au fost rănite în urma împușcăturilor.

Oficialii au declarat că cinci persoane au murit la locul masacrului și una a murit la spital. O a șaptea victimă a murit marți. Suspectul, în vârstă de 21 de ani, riscă închisoare pe viață fără eliberare condiționată dacă va fi condamnat.