• Angajații Parlamentului se vaccinează la un centru deschis doar pentru ei
  • Centrul de vaccinare de la Parlament nu se regăsește în platforma de vaccinare
  • La Parlament sunt angajate peste 2.000 de persoane

În timp ce tu urmărești zi de zi platforma de vaccinare, pentru a găsi un loc la imunizare lângă casă, parlamentarii au propriul centru de vaccinare. Un centru pe care nu ai să-l găsești pe platformă. Președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, se pare că nu știa despre noul privilegiu al aleșilor.

Ludovic Orban, președintele Camerei Deputaților: „Nu mă întrebați. (…) Voi lua legătura cu secretarul general al Camerei Deputaților și vor verifica acest lucru. Angajații Camerei interacționează cu parlamentarii și ei trebuie să fie vaccinați pentru că altfel există un risc suplimentar pentru activitaea parlamentului.”

Însă unii parlamentari au recunoscut că știau de existența centrului de vaccinare de la Parlament.

Recomandări

CINE L-AR ÎNLOCUI PE BIDEN
FRANȚA VOTEAZĂ EXTREMELE
BIDEN A PIERDUT PRIMA DEZBATERE
CE FACI ÎN WEEKEND LA BUCUREȘTI
CIOLACU VREA CONSULTĂRI PE ALEGERI
TAYLOR SWIFT ÎNTRECE JOCURILE OLIMPICE

Lucian Lungoci, deputat PSD: „Am auzit că s-a înființat la S1 centru de vaccinare. (…) Ca să nu se ducă la alte centre în Capitală, bănuiesc că sunt locuitori în Capitală, s-a făcut acest centru aici.”

Ciprian Ciubuc, deputat AUR: „Nu trebuie să existe un centru de vaccinare neapărat aici la parlament pentru că deputații sunt cetățeni români și n-ar trebui să aibă o prioritate.”

Ionel Dancă, deputat PNL: „Nu consider nimic anormal să existe cât mai multe centre de vaccinare acolo unde există doritori să se vaccineze.”