• Voi pleca singur, nu am nevoie să plec însoţit. Închisoarea e pentru oameni, chiar dacă merg nevinovaţi. În clipa asta merg spre penitenciarul Rahova”, a spus Cristian Popescu Piedone.
  • Deoarece se consideră nevinovat, Piedone îi îndeamnă pe români să plece din ţară. „Mai bine slugă în altă ţară”, a precizat acesta.
  • Cristian Popescu Piedone, fost primar al Sectorului 4, a fost condamnat la 4 ani, faţă de 8 ani şi 6 luni cât a fost pedeapsa pe fond.

Cristian Popescu Piedone a anunţat că a plecat spre penitenciarul Prahova pentru a se preda în urma deciziei din dosarul Colectiv. Primarul a fost condamnat la 4 ani de închisoare.

Voi pleca singur, nu am nevoie să plec însoţit. Închisoarea e pentru oameni, chiar dacă merg nevinovaţi. În clipa asta merg spre penitenciarul Rahova”, a spus Piedone.

El a avut un mesaj pentru părinţii victimelor din Colectiv.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Nu vreau să-i jignesc pe părinţi. Dacă acei părinţi cred că ei le-am omorât copiii, aşa să-i ajute Dumnezeu”, a mai spus Piedone

Deoarece se consideră nevinovat, Piedone îi îndeamnă pe români să plece din ţară. „Mai bine slugă în altă ţară”, a precizat primarul bucureştean.

Cristian Popescu Piedone, fost primar al Sectorului 4, a fost condamnat la 4 ani, faţă de 8 ani şi 6 luni cât a fost pedeapsa pe fond.

Cristian Popescu Piedone a declarat joi, în ziua sentinței în dosarul Colectiv, că el și-a ispășit pedeapsa în acești 7 ani „nevinovat”. „Să-mi arate mie un politician din România asta că e fată mare. Nu e nimeni fată mare, dar vreau să răspund pentru ce fac, nu pentru ce n-am făcut. Astăzi justiția își va spune cuvântul”, a declarat Piedone.

,,Am tăcut 7 ani de zile. Eu pedeapsa mi-am trăit-o acum, în cei 7 ani de zile, nevinovat. Nu puteți să știți ce înseamnă să nu e bucuri de ziua mâine și să aștepți părerile date. Dom’le, nu sunt fată mare! Să-mi arate mie un politician din România asta că e fată mare. Nu e nimeni fată mare, dar vreau să răspund pentru ce fac, nu pentru ce n-am făcut. Astăzi justiția își va spune cuvântul și Dumnezeu”, a mai spus Piedone.